Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verloskundige

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor verloskundigen.

Alle ZZP verloskundige verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verloskundige

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering verloskundige

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering verloskundige

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een verloskundige beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Ben je in verwachting dan kun je de hulp inschakelen van een verloskundige. Een verloskundige helpt je tijdens je zwangerschap en ook tijdens de bevalling. Een verloskundige houdt eerst een intakegesprek. Op die manier kun je elkaar beter leren kennen en voor jezelf nagaan of je je comfortabel voelt met de persoon. Zwangere vrouwen moeten tijdens hun zwangerschap regelmatig naar controle. Een verloskundige is tijdens deze periode ook verantwoordelijk voor de gezondheid van de moeder en het kind. Ook is het hun taak om te letten op complicaties, zodat ze de aanstaande moeder kunnen doorverwijzen naar een medisch specialist. Als verloskundige is het dus handig als je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verloskundige aansluit. De verloskundige beroepsaansprakelijkheidsverzekering houdt in dat je een dekking krijgt als je aansprakelijk wordt gesteld voor een fout tijdens het uitoefenen van je beroep. Als je tijdens de bevalling een complicatie niet op tijd doorgeeft en daarmee het leven van de moeder en kind in gevaar brengt kan jij aansprakelijk worden gesteld. Met een BAV-verloskundige kun je zorgeloos jouw beroep uitoefenen.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP verloskundigen

Verloskundigen werken vaak als zelfstandige of in een ziekenhuis. Een verloskundige staat je dus bij tijdens je bevalling. Zij houdt zowel de gezondheid van de moeder en de baby in de gaten. Ook wordt de moeder ondersteunt en begeleidt en krijg zij aanwijzingen van de verloskundige. Mochten er complicaties optreden dan is het de taak van de verloskundige om de moeder te verwijzen voor advies naar een gynaecoloog. Na de bevalling controleert de verloskundige de gezondheid van de baby en dat van de moeder. Ze zorgt ervoor dat zowel de moeder en de baby zich goed voelen na de bevalling. Wil je thuis bevallen dan kan een verloskundige je hiermee ook begeleiden. Ook bij een poliklinische bevalling in het ziekenhuis begeleidt je eigen verloskundige je. Mensen die werken in de zorg vallen onder de risicovolle beroepen en het is daarom belangrijk dat zij zich verzekeren.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Verloskundige beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars