Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VOF

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor vennootschap onder firma.

Alle ZZP VOF verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VOF

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering VOF

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering VOF

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een VOF beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

VOF staat voor vennootschap onder firma. Dit is een populaire rechtsvorm dat bestaat uit startende ondernemers die samen een bedrijf beginnen. Bij een vennootschap onder firma start je samen met één of meer andere ondernemers een bedrijf. Het is de bedoeling dat alle vennoten hun bijdrage leveren in de onderneming. In veel gevallen is dit een geldbedrag, maar soms kan het ook bestaan uit goederen of arbeidsuren. Ben je van plan om met een vof te beginnen? Dan is het belangrijk dat jullie nadenken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering VOF. Als jij of een van je zakenpartners aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, dan heb je iets om op terug te vallen. Het afsluiten van een vennootschap onder firma beroepsaansprakelijkheidsverzekering is dus zeer belangrijk. Een klacht van een klant kan ervoor zorgen dat je opeens een heel groot bedrag moet uitgeven of dat jullie firma in de problemen raakt. Het is van belang dat je bij een BAV VOF goede algemene voorwaarden opstelt. Met deze verzekering kunnen jullie je beroep gerust uitoefenen.

 

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VOF 

Voordat je als starter een verzekering kiest moet je samen met je vennoten een inschatting maken van de risico’s die jullie als startende ondernemer kunnen lopen. Je valt niet meer onder een leidinggevende dus je hebt alleen jezelf om terug op te vallen. Een van de belangrijkste verzekeringen die je als zzp’er kunt afsluiten is een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als je overspannen raakt, een burn-out krijgt of voor een lange periode ziek wordt krijg je geen uitkering van de overheid. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering ben je verzekerd van een inkomen als je langdurig ziek bent. Een andere belangrijke verzekering voor startende ondernemers is de inventaris- en voorraadverzekering. Een VOF kan nu eenmaal niet zonder de producten die je verkoopt, je bureau, computers en meubilair. Met een inventaris- en voorraadverzekering verzeker je jouw voorraad en bedrijfsmiddelen tegen schade door brand, inbraak, diefstal, het weer of vandalisme. De inventarisverzekering verzekert je eigendommen zoals je computer en de voorraadverzekering verzekert de grond- en hulpstoffen.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

VOF beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars