Beroepsaansprakelijkheidsverzekering yoga

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor yoga lessen.

Alle ZZP yoga verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering yoga

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering yoga

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering yoga

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een yoga beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Yoga heeft als doel om je lichaam en je geest in balans te brengen. Yoga kan bestaan uit verschillende sessies om ervoor te zorgen dat je je ontspannen voelt. Hierdoor ben je minder gestrest en zit je beter in je vel. Door aan yoga te doen kun je meer rust ervaren en kom je helemaal tot ontspanning. Yogalessen kun je volgen in de sportschool bij een speciale yogadocent. Als yogadocent heb je als taak om mensen de oefeningen uit te leggen en ervoor ze te zorgen dat ze het op de juiste manier uitvoeren. Yoga heeft ademhalingstechnieken maar ook oefeningen waarbij je jezelf moet bewegen of strekken. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering yogadocent beschermt yogadocenten tegen verschillende soorten schades. Denk aan letsels die per ongeluk veroorzaakt worden tijdens het lesgeven. Loop je over straat met een tas vol yoga attributen en valt daardoor een fietser op de grond waar hij een letsel aan overhoudt, dan kun je rekenen op je yogadocent beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wil je dus zonder zorgen je beroep uitoefenen denk dan na over een BAV-yoga.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP yoga

Yoga betekent letterlijk eenheid, samenbrengen of vereniging. Het is een manier om een diepere staat van meditatie te bereiken. Bij yoga gaat het om spirituele ontwikkeling. Het brengt je dichterbij jezelf en je vindt innerlijke rust. Yoga is geen sport, maar fysiek zorgt yogabeoefening wel voor meer kracht en uithoudingsvermogen. Bij deze oefeningen gaat het niet om een competitie maar je beoefent het voor jezelf. Yogaoefening gaat om het verbinden van lichaam en geest met elkaar. Dit verbinden wordt gedaan middels de ademhaling.  Zonder lucht zou niemand namelijk overleven. Ademhaling is de brug tussen lichaam en geest. Yoga heeft als doel het lichaam en de geest te verbinden. Yoga is de laatste jaren heel populair geworden. Veel mensen hebben het druk met werken, kinderen, sociale bezigheden en sporten. Ze maken niet genoeg tijd vrij voor zichzelf. Om deze reden past de eeuwenoude traditie van yoga perfect in deze tijd.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Yoga beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars