Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor de zorg.

Alle ZZP Zorg verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Zorg

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zorg

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering Zorg

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een zorg beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Verzekeringen zijn heel belangrijk. Het zijn dekkingen waarop je kunt terugvallen in tijden van nood. Ook als je werkzaam bent in een bedrijf of als eigen ondernemer is het belangrijk om zo een verzekering te hebben. Dit wordt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering genoemd. Wat houdt deze verzekering in? Deze verzekering verzekert je tegen schade die externe partijen op jou claimen en die volgens hen is ontstaan tijdens het uitoefenen van je beroep. Werk je in de zorg dan is het ook handig om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg te laten afsluiten. Werken in de zorg kan ook risico’s met zich meebrengen, je hebt namelijk de zorg van een mensenleven over je. Met een zorg beroepsaansprakelijkheidsverzekering leg je het risico op de schouders van een verzekeraar. Op die manier kun je onbezorgd je cliënten helpen. Een BAV zorg is voor mensen die in de zorg werken belangrijk en noodzakelijk.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP zorg

Mensen die werken in de zorg zijn onder andere verpleegkundigen, kraamverzorgers of verzorgers voor de thuiszorg. Omdat zij zich bezighouden met de gezondheid en levens van hun medemens zijn er verschillende verzekeringen die handig zijn voor dit beroep. Een van de verzekeringen is de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kom je terecht in een ernstig verkeersongeluk waardoor je je werkzaamheden als verpleegkundige niet meer kunt uitvoeren, dan is het handig om terug te kunnen vallen op deze verzekering. Bij deze verzekering bepalen je persoonlijke en financiële situatie welke arbeidsongeschiktheidsverzekering bij je past. Ook de rechtsbijstandverzekering is handig om af te sluiten. Het helpt namelijk met conflicten oplossen als je zelf niet weet hoe je deze moet aanpakken. Bij een rechtsbijstandsverzekering krijg je juridische bijstand als je betrokken raakt bij een juridisch conflict. In de praktijk wordt de juridische bijstand verzorgd door juristen, meestal zijn deze in dienst zijn bij de verzekeringsmaatschappij zelf. Werkzaam zijn in de zorg is daarom een groot risico. Het is dus belangrijk om een goede verzekering af te sluiten zodat je je beroep gerust kunt uitoefenen.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Zorg beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars