Bril verzekering

Ontdek de beste en meest goedkope bril verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Bril verzekering vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Tot 20 medewerkers mogelijk
N
Verzekering is niet verplicht

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

In Nederland dragen ruim 6 op de 10 mensen een bril, en hoe ouder je wordt, hoe groter de kans zal worden dat je een bril nodig zult gaan hebben. De kosten hiervoor worden tegenwoordig niet meer door de standaard basisverzekering vergoed, tenzij hier een medisch noodzakelijke reden voor voorgeschreven is. Een bril verzekering is daarom voor veel mensen die behoefte hebben aan een bril, een ideale oplossing!

Om deze reden kiezen veel mensen er voor een aanvullende bril verzekering af te sluiten. Een bril is namelijk niet goedkoop. Helemaal bij eventuele schade of verlies van de bril, kan dit behoorlijk in de papieren oplopen.

Aanvullende verzekering bril

Er zijn veel verschillende verzekeraars die een aanvullende bril verzekering aanbieden en bij veel opticiéns, is dit bij aanschaf van een bril aanvullend mogelijk. Een aanvullende bril verzekering zorgt er voor, dat de kosten die gemaakt worden bij de aanschaf of reparatie van een bril wordt gedekt. De hoogte van de vergoeding die je krijgt, is afhankelijk van het gekozen aanvullende pakket dat je hebt gekozen.

Bij de laagste vergoeding kun je 3 jaar lang €50,- terug claimen bij de verzekeraar, bij de hoogste vergoeding kun je in maximaal twee jaar €750 terug claimen. Let goed op de voorwaarden van de verschillende verzekeringsmaatschappijen alvorens je een brilverzekering gaat afsluiten! Sommige verzekeraars keren namelijk een maximaal bedrag uit gedurende een bepaalde periode en sommige verzekeraars keren een eenmalig maximaal bedrag uit.

De beste bril verzekering vinden

De beste bril verzekering vinden die voldoet aan alle persoonlijke wensen en eisen is voor veel mensen een serieuze uitdaging. De verschillende verzekeringsmaatschappijen die deze verzekering aanbieden, hanteren namelijk veel verschillende voorwaarden. Deze kunnen als volgt zijn:

  • Bij de aanschaf van een bril met montuur en glazen mag je declareren. Maar, wanneer jij alleen een montuur nodig hebt en aanschaft, krijg je soms niets terug.
  • Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden pas vanaf een bepaalde vastgestelde sterkte van de glazen. Deze sterkte kan verschillen per verzekeraar en staan in de voorwaarden van de zorgverzekering
  • Bij sommige zorgverzekeraars wordt er alleen uitgekeerd als je je bril bij een gecontracteerde opticien aanschaft.
  • Zonnebrillen op sterkte vallen bij sommige verzekeraars wel binnen de vergoeding en bij sommigen niet.

Zoals je al ziet zijn worden er per verzekeraar veel verschillende voorwaarden gehanteerd. Het is daarom niet gemakkelijk om de beste bril verzekering te vinden, die volledig aansluit aan jouw wensen en met de beste premie. Lees hierom goed de polisvoorwaarden door alvorens je een brilverzekering afsluit. Alleen zo verzeker jij jezelf er van dat jij de beste bril verzekering afsluit.

Bril verzekering vergelijken bij ons

Zoals hierboven al te hebben toegelicht is het niet eenvoudig de beste bril verzekering te vinden. Laat ons je daarom hierbij helpen!

Op onze website bieden wij je de mogelijkheid om verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken, in een handig overzicht aan de hand van onze bril verzekering vergelijken tool! Vul enkele persoonlijke gegevens in wat betreft de verzekering die jij voor ogen hebt en de dekking die jij wenst.

Vervolgens zullen wij de verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken op het gebied van hun voorwaarden en de daar bijbehorende premie. De resultaten van onze vergelijking zal aan je worden getoond in een handig overzicht. Een bril verzekering afsluiten is nog nooit zo eenvoudig geweest, bekijk het zelf op onze website!

Brilverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars