E bike verzekering

Ontdek de beste en meest goedkope e-bike verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

E-bike verzekering vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Tot 20 medewerkers mogelijk
N
Verzekering is niet verplicht

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

De E-bike wordt steeds populairder, dit merken wij aan de enorme hoeveelheid vragen die wij dagelijks ontvangen over de mogelijkheden in een E bike verzekering. Gezien dit feit hebben wij besloten de e bike verzekering met elkaar te vergelijken, dit doen wij om de keuze voor de beste e bike verzekering die bij jouw wensen aansluit te vergemakkelijken

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om niet voor elk ritje de auto te pakken maar gebruik te maken van een handige E-bike. De E-bike is een zeer goed alternatief als vervoer voor kortere afstanden en is tevens een veel meer milieubewustere keuze. Dit omdat de E-bike in tegelstelling tot een auto, elektrisch wordt aangedreven en dus geen hoge CO2-uitstoot heeft zoals bijvoorbeeld een benzine auto.

Wanneer je besluit om over te gaan op de aanschaf van een E-bike kom je er al snel achter een goede E-bike, met een actieradius waar je een eind mee voort kan zonder hem constant op te hoeven laden dan kom je er al gauw achter dat een dergelijk model absoluut niet goedkoop is. Een dergelijk model kan al gauw €3000+(!) kosten.

E bike verzekering vergelijken bij ons

Wanneer jij overgaat tot de aanschaf van een E-bike doe je er goed aan om hierbij een passende elektrische fiets verzekering af te sluiten. Op onze website bieden wij de mogelijkheid om E bike verzekering vergelijken. Je doet er goed aan om hier gebruik van te maken, om er zeker van te zijn dat jij de beste E bike verzekering af sluit, die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Gemiddeld E-bike is vrij prijzig en je moet er natuurlijk niet aan denken dat er iets gebeurd met zo een kostbaar bezit, denk aan schade of in het ergste geval diefstal. Het is dan wel zo’n fijn gevoel dat bijkomende kosten van zo een nare gebeurtenis in ieder geval gedekt zijn door de verzekering.

Voordat je besluit om over te gaan tot het afsluiten van een dergelijke e bike verzekering, is het een verstandige keuze om eerst de verschillende aanbieders door middel van onze E bike verzekering vergelijken tool met elkaar te vergelijken. Zo vindt je binnen no-time de goedkoopste en beste E bike verzekering die voldoet aan jouw wensen en eisen. Een E bike verzekering afsluiten is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wat is de beste e bike verzekering?

De opmars van het gebruik van e-bikes is ook bij fietsverzekeraars en bromfiets verzekeraars niet onopgemerkt gebleven. De meeste verzekeraars hebben daarom een speciale e-bike verzekering. Door het toenemende aanbod aan verzekeringmaatschappijen die e-bike verzekeringen aanbieden snappen wij dat de keuze hierdoor nogal lastig is geworden.

Want waar moet je nou op letten als je de beste e bike verzekering voor jouw Elektrische fiets af wil sluiten? Wij hebben een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet:

  • Premieverschillen per regio: Sommige verzekeraars rekenen voor zogenoemde ‘Risico gebieden’ hogere premies. Check of dit het geval is in jouw regio
  • Dekking van de accu: 1 van de meest belangrijke punten om op te letten voor je een e-bike verzekering afsluit! De accu is namelijk een gevoelig en kostbaar punt van de E-bike en sommige verzekeraars schrijven daarom maandelijks 1,5% van de waarde van de accu af.
  • Pechhulpdekking: Pechhulp onderweg is een pré als je een e-bike hebt. Hier zit de voorwaarde verbonden dat het niet je eigen schuld mag zijn. Bijvoorbeeld doordat je met een half lege accu van huis bent gegaan
  • Schade aan anderen: Hoewel feit blijf dat een e-bike volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering valt, geldt hiervoor geen verplichte WA-verzekering. Verzekeringmaatschappijen hebben er daarom voor gekozen de elektrische fiets onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren te laten vallen

Zoals je ziet zitten hier zeker een paar zeer belangrijke punten aan verbonden waar je op moet letten voordat je besluit een e bike verzekering af te sluiten. Gelukkig bieden wij een e bike verzekering vergelijken tool aan die alle verzekeraars vergelijkt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de beste e bike verzekering af te sluiten bij een verzekeraar.

E bike verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars