Garage verzekering

Ontdek de beste en goedkoopste garage verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Garage verzekering vergelijken

N
Aantrekkelijke premie
N
Geen poliskosten
N
Hulp bij schade door een ongeluk
N
1 jaar na aankoop uw aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss

Premie vanaf:

Bereken het

 

Inshared

N
Vervangend vervoer
N
Accessoires, inclusief helm, meeverzekerd
N
24/7 hulp bij nood of pech
N
Dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Unive

N
Goede verzekeraar
N
Aanvullende verzekering mogelijk
N
Univé pechhulp service
N
Mogelijkheid all risk te verzekeren

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Garage en autobedrijven lopen specifieke en mogelijk kostbare bedrijfsrisico’s. Er wordt dagelijks gewerkt met kostbare voertuigen. Hier kan natuurlijk altijd een ongeluk mee gebeuren, ook al heb je goed opgeleid personeel dat werkt volgens alle veiligheidsvoorschriften. Om deze reden doen garage houders er goed aan om een passende garage verzekering hiervoor af te sluiten. Dit om er voor te zorgen dat eventuele bijkomende kosten, als gevolg van een ongeval, in ieder geval gedekt zijn.

Met een garage verzekering verzeker je de aansprakelijkheid als garage houder zijnde, op jouw garage en de voertuigen van klanten. Bij een garage verzekering kan je specifieke risico’s die voor jou van toepassing zijn meeverzekeren. Zoals bijvoorbeeld jouw eigen voertuigen, de handelsvoorraad en de voertuigen van klanten. Zo ben je er zeker van dat alle kosten, voor alle specifieke risico’s, die voor jou gelden gedekt zijn.

Garageverzekering garagebedrijf

Als eigenaar van een garagebedrijf kun je te maken krijgen met verschillende schades. Een van jouw motorrijtuigen kan bijvoorbeeld schade hebben veroorzaakt. Maar als garagebedrijf met werknemers in dienst kan er natuurlijk ook iets gebeuren met één van hen. Zorg er daarom voorzien bent van een passende garageverzekering garagebedrijf. Om voor eventuele hoge kosten in het geval van een ongeval gedekt te zijn

Garage verzekering afsluiten

Wanneer jij als garage houder, jouw garagebedrijf wilt verzekeren met een passende garage verzekering. Wil je vast ook graag weten wat er wel en niet wordt verzekerd en hoe dit in zijn werk gaat. Wij hebben een handige checklist gemaakt, om je van alle benodigde informatie te voorzien van hoe een garageverzekering in zijn werk gaat.

  • Je bent standaard verzekerd voor schade die is veroorzaakt met of door een van jouw eigen voertuigen. Daarnaast ben je gedekt voor schade die is toegedaan aan anderen of hun spullen, door jouw aansprakelijkheid.
  • Je bent verzekerd voor schade die is ontstaan tijdens werkzaamheden aan voertuigen van klanten.
  • Wanneer je kiest voor een cascodekking voor je eigen voertuigen of handelsvoorraad. Dan geldt een er een eigen risico. De hoogte van de eigen risico is per verzekeraar verschillend. Bekijk dit dus goed van te voren in de polisvoorwaarde.

Om er zeker van te zijn dat je een garage verzekering afsluit die volledig past aan jouw wensen en eisen. Doe je er goed aan om gebruik te maken, van onze garage verzekering vergelijken tool op onze website. In de tool vul je eenvoudig en snel een aantal persoonlijke gegevens in, vervolgens zullen wij op basis van deze gegevens verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Na het vergelijken van de verschillende aanbieders van garage verzekeringen. Worden de resultaten van de vergelijking aan je getoond in een handig overzicht. Op basis van de getoonde resultaten kun je een verzekeringsmaatschappij kiezen, met de beste voorwaarden en premie. De beste garage verzekering vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Garage verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars