Dekking Inboedelverzekering

Ontdek de dekking van elke inboedelverzekering.

Direct naar resultaat
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat
N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Inboedelverzekering met beste dekking

N
Spullen in huis & tuin
N
Ook verzekert bij verhuur
N
Online afsluitbaar
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk Nu

 

N
Blijf verzekerd tijdens verhuizing
N
Garantie tegen onderverzekering
N
Zowel basis als All risk
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk nu

 

N
Geschikt voor koop & huur
N
Premie afhankelijk van je situatie
N
Basis & allrisk
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk nu

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Wat dekt een inboedelverzekering?

Met de inboedelverzekering dekking bedoelen we alle materialen/producten die niet aan het huis ‘vastgenageld’ zijn. In dit geval kunt u denken aan bijvoorbeeld een televisie, meubilair of de gordijnen die in het huis hangen. De dekking van de inboedelverzekering heeft betrekking op schade of verlies die aangericht wordt door bijvoorbeeld diefstal, brand, wateroverlast, rook en bijvoorbeeld noodweer. U kunt eventueel voor een aanvullende buitenshuisdekking kiezen. Met deze aanvullende dekking wordt uw inboedel ook buiten het huis verzekerd. Of kiezen voor een inboedelverzekering met all risk.

In Nederland kunt u kiezen uit verschillende verzekeringen die allemaal een andere definitie geven aan ‘inboedelverzekering dekking’. Via onze vergelijkingstool kunt u kijken welke inboedelverzekeringen er beschikbaar zijn en welke het beste bij uw behoeften past. Uw behoeften geeft u aan in de zoekfunctie en vervolgens komt er een lijst met inboedelverzekeringen uit de vergelijker rollen die aansluiten op uw behoeften. Een inboedelverzekering kan verschillen op basis van de voorwaarden, hoogte premie en hoogte eigen risico. Wij stellen onze vergelijkingstool gratis aan u beschikbaar, zodat het vinden van een geschikte inboedelverzekering makkelijker voor u wordt. Ook kunt krijgt u antwoord op de vraag ‘wat valt onder inboedelverzekering’. Dit is erg belangrijk omdat het goed is om te weten welke objecten en goederen worden verzekerd.

Wat is de waarde welke verzekerd wordt?

In de meeste gevallen wordt de nieuwwaarde verzekerd. Hiermee kun je natuurlijk het gestolen, verloren of beschadigde object of goed weer opnieuw aanschaffen indien er wat meer gebeurd is. Bepaalde goederen worden niet compleet verzekerd, hier gaan ze uit van de dagwaarde en niet van de nieuwwaarde. Sommige goederen dalen namelijk in waarde door slijtage of de leeftijd. Denk bijvoorbeeld aan een voertuig. De dagwaarde auto daalt met de tijd nadat deze meer is gebruikt.

Om goed op de hoogte te zijn welke waarde exact verzekerd wordt is het altijd goed om even te kijken naar de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeraar. Bij de meeste verzekeraars zal het hetzelfde zijn, maar het is goed om het even snel te controleren in de voorwaarden zodat je niet achteraf teleurgesteld wordt mocht er iets voorkomen.

Inboedelverzekering dekking

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars