Quad verzekering

Ontdek de beste en meest goedkope quad verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Quad verzekering vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Tot 20 medewerkers mogelijk
N
Verzekering is niet verplicht

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

unive logo
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Een quad wordt door verzekeraars gezien als vierwielige motorfiets of brommer, oftewel een motorisch voertuig. Afhankelijk van het type quad en de constructie er van, worden quads door de wet aangemerkt als bromfiets, motorrijtuig of personenauto.

Gezien het feit dat een quad door de wet wordt aangemerkt als een motorvoertuig. Dient er een verzekering voor de quad worden afgesloten, wanneer je met dit type voertuig wil deelnemen aan het verkeer in Nederland. Ontstaat er bijvoorbeeld schade tijdens het gebruiken van de quad, dan kan een verzekeraar deze schade voor je vergoeden.

Bij sommige verzekeraars is het in sommige gevallen zelfs mogelijk, dat wanneer de quad wordt gestolen. De kosten hiervan gedekt worden door de desbetreffende verzekeraar. Bekijk daarom goed de voorwaarden van de quadverzekering wanneer je besluit deze af te gaan sluiten.

Quad verzekeren, wat bepaalde de hoogte van de quadverzekering?

Om de hoogte van de quadverzekering te bepalen wordt er gekeken naar verschillende factoren, deze zijn als volgt:

  • Type dekking. Een allrisk dekking is uiteraard duurder dan een WA (Wettelijke aansprakelijkheid verzekering)
  • Het gewicht van de quad. Een zware quad kan namelijk meer schade veroorzaken dan een licht model.
  • Het aantal schadevrije jaren op jouw naam. Hoe meer schade vrijejaren je hebt opgebouwd ,hoe lager de premie zal uitvallen
  • De leeftijd van de bestuurder. In veel gevallen betalen jongere bestuurders meer dan oudere bestuurders, omdat ze gemiddeld meer schade veroorzaken dan oudere en meer ervaren bestuurders.
  • De woonplaats van een bestuurder. Woon je bijvoorbeeld in een drukke stad betaal je een hogere premie, dit omdat er in een drukke stad gewoonweg meer ongelukken gebeuren.

Dit zijn de belangrijkste punten waarop een verzekeringsmaatschappij de hoogte van de premie berekent van jouw quadverzekering.

Een verzekering quad op maat vinden bij ons.

Op onze website zul je verschillende verzekering maatschappijen vinden met verschillende voorwaarden en premie’s. De quadverzekeringen kunnen bij de meeste aanbieders, uitgebreid worden met een ongevallen-opzittende verzekering. Of bijvoorbeeld met een extra rechtsbijstandsverzekering.

Kies eenvoudig en snel, voor een verzekeraar die precies aan jouw wensen voldoet. Aan de hand van de quad verzekering vergelijken tool op onze website. De beste quad verzekering vinden is nog nooit zo eenvoudig geworden!

Beste quad verzekering vinden

Wij begrijpen als geen ander dat het nogal een zoektocht kan zijn naar de beste quad verzekering, die voldoet aan jouw wensen en eisen. Maar misschien nog wel het belangrijkste, met de best mogelijke premie!

Om deze reden hebben wij op onze website een handige quad verzekering vergelijken tool. Vul enkele persoonlijke gegevens in, in de tool. Kies vervolgens welke dekking jij wil voor jouw quad. De tool vergelijkt vervolgens de verschillende verzekeringmaatschappijen die quadverzekeringen aanbieden.

Na het vergelijken kun je eenvoudig en geheel vrijblijvend, zien welke verzekeraar het beste aansluit aan jouw behoefte en natuurlijk niet onbelangrijk, de beste premie voor deze verzekering hanteert!

Goedkope quad verzekering vergelijken bij ons

Omdat wij niet willen dat jij teveel betaald voor jouw quadverzekering, bieden wij een handige tool aan op onze website. Waarmee je met slechts een paar klikken, goedkope quad verzekeringen met elkaar kan vergelijken.

Het enige wat je hier voor nodig hebt zijn slechts een aantal gegevens over de quad. Zoals het kenteken, het aantal schade vrije jaren en de postcode. Binnen een paar minuten zullen de resultaten hiervan in een handig overzicht worden weergegeven.

Vind eenvoudig een goedkope quad verzekering door gebruik te maken van de quad verzekering vergelijken tool op onze website. Geen langdurige aanvraagformulieren via de post, maar gemakkelijk en snel online beschikbaar!

De beste quadverzekering vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest met dank aan onze goedkope quad verzekering vergelijken tool. Bekijk het zelf!

Quadverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars