SVI verzekering

Ontdek de beste en goedkoopste SVI verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

SVI verzekering vergelijken

N
Aantrekkelijke premie
N
Geen poliskosten
N
Hulp bij schade door een ongeluk
N
1 jaar na aankoop uw aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss

Premie vanaf:

Bereken het

 

Inshared

N
Vervangend vervoer
N
Accessoires, inclusief helm, meeverzekerd
N
24/7 hulp bij nood of pech
N
Dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Unive

N
Goede verzekeraar
N
Aanvullende verzekering mogelijk
N
Univé pechhulp service
N
Mogelijkheid all risk te verzekeren

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Een SVI-verzekering dekt schade van de bestuurder en de passagiers van een voertuig bij een verkeersongeluk. Wanneer je een auto ongeluk veroorzaakt waaraan jij zelf schuldig wordt gevonden kun je in de meeste gevallen eventuele letselschade op niemand verhalen. Met alle gevolgen van dien, dit resulteert vaak in torenhoge rekeningen waar je volledig zelf voor staat.

Om deze reden doe je er goed aan om een schade verzekering inzittenden af te sluiten, dan kun je deze verzekering namelijk aansprakelijk stellen voor de geleden schade. De verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag, van inzittenden en de bestuurder als gevolg van een ongeval.

Wat dekt een schade inzittenden verzekering?

De dekking dat een schade inzittenden verzekering bevat is vrij uitgebreid. De te vergoeden schade na een ongeval kan zijn:

 • Boodschappen doen
 • Inschakelen hulp bij het huishouden
 • Kinderopvang
 • Verlies aan vermogen
 • Gemiste pensioenopbouw
 • Kosten opname ziekenhuis of revalidatie centrum
 • Reiskosten
 • Studievertraging
 • Medische kosten
 • Smartengeld
 • Verder alle gemaakte kosten die je zonder het ongeval niet zou hebben gemaakt

Zoals je ziet zijn er veel eventuele bijkomstige kosten gedekt na een ongeval, wanneer je beschikt over een goede schade verzekering inzittenden. Om alle kosten na een ongeval goed gedekt te hebben door een verzekeraar, doe je er daarom verstandig aan om een SVI verzekering af te sluiten.

Schadeverzekering inzittenden uitgebreider dan ongevallen inzittendenverzekering

Het grote voordeel aan een uitgebreide schadeverzekering inzittenden is dat deze verkering de werkelijke schade uitkeert na een ongeval. De vaststelling van de hoogte van de schade gaat op dezelfde manier als een WA-verzekering. Echter speelt de schuldvraag bij de SVI verzekering niet mee voor de uitkering.

Ook de maximumvergoeding die wordt uitgekeerd per gebeurtenis ligt flink hoger dan bij een ongevallen inzittendenverzekering. In de meeste gevallen keert de verzekeraar maximaal €1.000.000 uit per gebeurtenis. Let op: dit bedrag geldt voor alle inzittenden samen.

Een volgend voordeel ten opzichte van een ongevallen inzittenden verzekering is dat een SVI verzekering ook vergoedingen biedt voor vervoerde spullen en andere immateriële schades.

Schadeverzekering inzittenden uitleg: 2 varianten

Een schadeverzekering inzittenden is verkrijgbaar in 2 varianten met elke variant zijn eigen voorwaarden en premie. Deze zijn als volgt:

 • Basis: De basisvariant dekt ongevallen in en om de auto, dus ook tijdens het in en uitstappen, tanken of tijdens het uitvoeren van een reparatie.
 • Uitgebreid: De uitgebreide variant biedt ook dekking wanneer je als voetganger, fietser of reiziger met het openbaar vervoer schade oploopt of zelfs gewond raakt in het verkeer.

In de meeste gevallen biedt een autoverzekeraar slechts 1 van de 2 mogelijke varianten aan. Bekijk dus goed de polisvoorwaarden van een verzekeraar voordat je besluit een SVI verzekering af te sluiten. Om er zeker van te zijn dat de door jouw gekozen verzekeraar perfect aansluit aan de door jouw gestelde eisen en wensen.

SVI verzekering vergelijken bij ons

Voor de meeste mensen is een SVI verzekering geen dagelijkse kost, dat snappen wij volledig. Om deze reden willen wij je graag een handje helpen hiermee door middel van onze handige SVI verzekering vergelijken tool op onze website.

Vul eenvoudig en snel jouw persoonlijke gegevens in en laat ons de verzekeraars met elkaar voor je vergelijken. Na dat wij de verzekeraars met elkaar hebben vergeleken vindt je de resultaten hiervan gemakkelijk terug in een handig overzicht. De beste SVI verzekering afsluiten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

SVI-verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars