Tesla verzekering

Ontdek de beste en goedkoopste Tesla verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Tesla verzekering vergelijken

N
Zowel WA, WA+ als All Risk
N
Uniek: Zelf je autoverzekering samenstellen
N
3 jaar lang de aanschafprijs van uw auto terug bij total loss en diefstal (bij WA+ Beperkt Casco of All Risk)
N
Ruim 500.000+ klanten in NL

Premie vanaf:

Bereken het

 

Ohra

N
Zowel WA, WA+ als All Risk
N
Hoge no-claimkorting tot wel 82%
N
Optie voor 5 extra dekkingen
N
Handige schade app

Premie vanaf:

Bereken het

 

N
Zowel WA, WA+ als All Risk
N
Extra dekking mogelijk
N
Inzittende kunnen meeverzekerd worden
N
FBTO Alarmcentrale krijgt 8,7

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Momenteel rijden er in Nederland zo’n 6000 Tesla’s en dit aantal is sterk aan het stijgen. Dit is niet zonder reden, de auto is zeer innovatief, zijn erg zuinig en ze vallen onder zeer gunstige belastingregels.

In de reguliere goedkope autoverzekeringen kan het soms lastig zijn om ook een Tesla goed te verzekeren. Dit omdat er aan een Tesla een aantal aanvullende eisen worden gesteld. Deze aanvullende eisen betreffen bijvoorbeeld de beveiliging of de aangesloten herstelbedrijven zijn niet geschikt om Tesla’s te kunnen repareren. Bij een unieke Tesla verzekering gaat dit anders. Deze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op het verzekeren van deze elektrische auto.

Heb jij een Tesla en wil je deze gaan verzekeren? Laat ons je helpen de beste tesla verzekering te vinden, die voldoet aan jouw wensen en eisen. Vergelijk verschillende aanbieders eenvoudig en geheel vrijblijvend, door gebruik te maken van onze Tesla verzekering vergelijken tool op de website!

Bijkomende voordelen van een speciale autoverzekering tesla

Wanneer je schade aan je Tesla wil laten repareren, wil je natuurlijk een herstelbedrijf hebben dat hier in gespecialiseerd is en die weet wat ze doen. Hier is specialistische kennis voor nodig waar gemiddeld autoschade bedrijf niet over beschikt.

Het komt vaak voor dat de gebruikelijke standaard auto verzekering, niet beschikt over een dekking voor afspraken met dergelijke specialisten. Ga je naar een herstelbedrijf waar de verzekeraar geen afspraken heeft wat betreft dit specialisme? Dan gaat je dit mogelijk extra geld kosten. Om deze nare verassing te voorkomen doe je er daarom goed aan om een de speciale verzekering Tesla  af te sluiten.

Tesla model s verzekering afsluiten

Wil je een Tesla model S verzekering gaan afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een autoverzekering die speciaal afgestemd is op dit type auto. De verzekeraar van deze auto weet precies wat belangrijk is voor dit type auto en de verzekering is daar volledig op afgestemd.

Een aantal belangrijke punten om op te letten wanneer je een Tesla model s verzekering wil gaan afsluiten zijn:

  • Kies voor de meest uitgebreide dekking!
  • Kies voor een verzekeraar die je een passende schadevergoeding geeft als de auto niet meer te herstellen is. Een Tesla model s is namelijk een duur model die een passende verzekering verdient!
  • Kies een verzekeraar die niet moeilijk doen over het gebruik van de auto. Als je meer dan 20.000 kilometer per jaar rijdt, gaat een verzekeraar je in veel gevallen een hoge premie voorschotelen. Bij een goede Tesla verzekering zal dit je niet overkomen.

Om de beste Tesla verzekering te vinden, die voldoet aan jouw wensen en eisen. Doe je er goed aan, om gebruik te maken de Tesla verzekering vergelijken tool op onze website. Met deze tool vergelijk je verschillende verzekeraars en hun gestelde voorwaarden. Alleen zo ben je er zeker van dat jij de beste Tesla verzekering afsluit!

Tesla model 3 verzekering afsluiten

Ben jij de trotste eigenaar van een Tesla model 3 en wil je hier een passende verzekering voor gaan afsluiten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een speciale verzekering Tesla die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Om de beste Tesla verzekering te vinden, die voldoet aan jouw wensen en eisen. Doe je er goed aan, om gebruik te maken van onze Tesla verzekering vergelijken tool op onze website. Met deze tool vergelijk je verschillende verzekeraars en hun gestelde voorwaarden en niet geheel onbelangrijk de daarbij behorende premie. Door gebruik te maken van onze Tesla verzekering vergelijken tool, ben jij er zeker van dat jij de beste Tesla verzekering afsluit, met de beste voorwaarden en premie!

Is de Verzekering Tesla afsluiten moeilijk?

In principe is de verzekering Tesla niet moeilijk om af te sluiten. Het moeilijke gedeelte is de juiste Tesla verzekering vinden met goede voorwaarden en een goede premie. Zoals in dit artikel al besproken voldoet een standaard auto verzekering in sommige gevallen niet.

Kies daarom voor een verzekeraar die afspraken hebben met herstelbedrijven die beschikken over Tesla-specialisten. Dit om te voorkomen dat je een deel van de kosten zelf moet betalen. Met een goede Tesla autoverzekering heb je dit probleem niet. Je weet zeker dat je met eventuele problemen bij een gespecialiseerd autobedrijf terecht komt. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee en dat zie je terug in de premie van de verzekering Tesla.

Beste Tesla verzekering

Wil je jouw Tesla gaan verzekeren? De beste Tesla verzekering vind je bij ons! Op onze website bieden wij je de mogelijkheid, om alle aanbieders van Tesla verzekeringen met elkaar te vergelijken. Geheel vrijblijvend en eenvoudig vind jij de beste Tesla verzekering. Die past bij jouw wensen en eisen met de beste voorwaarden en de beste premie!

De Beste Tesla verzekering bestaat uit:

  • Afspraken met in Tesla gespecialiseerde autobedrijven.
  • Goede voorwaarden wat betreft gebruik van de auto
  • Goede voorwaarden wat betreft de beveiliging van de auto. Bij de beste tesla verzekeringen hoeft er geen aanvullend en duur beveiligingssysteem worden ingebouwd.

Tesla verzekering vergelijken bij ons

Wil je jouw Tesla verzekeren? Via onze Tesla autoverzekering vergelijken tool op onze website kun je gemakkelijk verschillende aanbieders van deze verzekeringen vergelijken. Vul je persoonlijke gegevens in en de gegevens van je auto en kies de dekking naar jouw wens. Je krijgt vervolgens een overzicht van de beste tesla verzekeringen, die het beste aansluiten aan jouw persoonlijke wensen met de beste premies. De beste Tesla verzekering vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Tesla autoverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars