Verzekering ZZP Bouw

Ontdek de beste ZZP verzekeringen voor in de bouw.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Verzekering ZZP Bouw vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Online afsluiten
N
ZZP & MKB tot 20 medewerkers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
N
Speciaal voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Meewerkende gezinsleden automatisch mee verzekerd
N
Online afsluitbaar
N
Oplopende pakket korting

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Een soort aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is altijd een goed idee en wordt het risico op een onverwachte grote uitgave als gevolg van een ongeluk dus afgewenteld op de verzekeringsmaatschappij. Het betalen van de premie kan dus gezien worden als een waarborg hierop en kan je als ZZP’er verschillende verzekeringen afsluiten. Voor bedrijven actief in de bouwsector loopt het risico voor beschadigingen wel hoog op en is er daarom de verzekering ZZP bouw, de aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers in de bouw. Deze speciaal op deze sector gerichte verzekering maakt een groot verschil uit bij het verrichten van werkzaamheden en zorgt ervoor dat je als kleine ondernemer onder een beschermende paraplu werkzaam mag zijn.

Er kan namelijk wel veel mis gaan tijdens de bouwwerkzaamheden

Of het nu om een kleine renovatie gaat of een compleet bouwproject, de kans dat er door toedoen van jouw bedrijf schade wordt verricht aan het goed van anderen, is groot en lopen de kosten al snel wel flink op. Dat is nu het laatste waar je op zit te wachten en levert zo een incident niet alleen financiële schade op, maar ook een heleboel stagnatie en imagoschade. Dit kan je alles voorkomen door een verzekering ZZP bouw af te sluiten. Ook letsels veroorzaakt aan derden tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zijn gedekt bij deze verzekering. Er moet wel duidelijk geen sprake zijn van opzet of een beroepsfout. Schade veroorzaakt door het in elkaar storten van een trap die niet goed in elkaar was gezet, wordt dus niet vergoedt.

Ook schade aan gehuurde spullen wordt vergoed

Als ZZP’er zal je bij het uitvoeren van werkzaamheden in de bouw, wel vaak gereedschap moeten huren of lenen. Denk maar aan een betonmolen of een steiger. Met de verzekering ZZP bouw op zak, zal ook schade aan dit gereedschap worden vergoedt. Het maakt daarbij niet uit of die werd bediend door een stagiaire of uitzendkracht omdat ook die onder de verzekering vallen. Ook meeverzekerd zijn alle andere spullen waar er aan gewerkt wordt. Indien je dus als timmerman bezig bent aan het inkorten van een deur en die buiten jouw schuld om beschadigd raakt, dan zal de verzekering ook voor de schade inkomen. Zorgvuldig omgaan met alle spullen en professioneel gedrag zijn wel altijd vereist omdat de schade als gevolg van diefstal of nalatigheid niet wordt vergoedt.

Bij het afsluiten van de verzekering, vraag je altijd naar de hoogte van het eigen risico. Als ZZP’er is het beter om te kiezen voor het laagste eigen risico, ook al betaal je daarvoor in de ruil een wat hogere premie. Het te betalen bedrag bij een aantal foutjes kan al gauw een aardige som bedragen en is de extra premie dus wel snel “terugverdient”.

Voor ZZP’ers werkzaam in de bouw, is de verzekering ZZP bouw dus een aanrader en zeker niet over te slaan bij het afsluiten van alle benodigde verzekeringen. De ruime dekking voor de meeste schadevormen en het aantrekkelijk tarief, zorgen ervoor dat de bouwverzekering ZZP aantrekkelijk is en stelt het tal van ZZP’ers gerust over het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bekijk de mogelijkheden die er geboden worden om het eigen risico omlaag te krijgen omdat een foutje nu eenmaal snel gemaakt is.

Ziektewet ZZP verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars