Verzekering ZZP Zorg

Ontdek de beste ZZP verzekeringen voor in de zorg.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Verzekering ZZP Zorg vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Online afsluiten
N
ZZP & MKB tot 20 medewerkers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Yezzer

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
N
Speciaal voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Meewerkende gezinsleden automatisch mee verzekerd
N
Online afsluitbaar
N
Oplopende pakket korting

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

ZZP Zorgverzekering

Om het welzijn van de werknemers, maar ook de werkgevers, te garanderen, is een passende zorgverzekering wel op zijn plaats. Voor het afsluiten zijn er meerdere opties beschikbaar en zullen zaken als de hoogte van de premies en de dekkingsvoorwaarden daarbij doorslaggevend zijn. Om erachter te komen wat de verzekeringsmaatschappijen allemaal te bieden hebben, is het belangrijk om te weten naar wat er uitgekeken dient te worden en alle gegevens op een rijtje te plaatsen. Door de juiste aansprakelijkheidsverzekering ZZP af te sluiten, wordt er niet alleen maar flink bespaard op de premiekosten, maar ben je er ook zeker van dat de voorwaarden allemaal flink in jouw voordeel uit zullen vallen.

De verzekering kan ook overgenomen worden

Wie als ZZP’er verzekerd was bij een werkgever, zal binnen een vaststaande periode nog gewoon de verzekering over kunnen nemen. Dat houdt in dat je de premie gewoon door blijft betalen en is deze vorm van ZZP verzekering zorg het snelst geregeld. De hoogte van de premie zal echter in de meeste gevallen wel naar boven bijgesteld worden omdat bij een bedrijfsverzekering de premie nu eenmaal berekend wordt op basis van het collectief. Met het afsluiten van de verzekering als ZZP’er, valt het voordeel echter weg, maar is het gelukkig wel mogelijk om toch gebruik te maken van een ander collectief. Deze bestaat uitsluitend uit ZZP’ers en wordt er zo voor zorggedragen dat de premie voor deze groep ondernemers dragelijk blijft.

Een apart geval vormt de groep die geen aanspraak kan maken op een zorgverzekering bij een voormalige werkgever en die dus door het compleet proces moet gaan om in aanmerking te komen voor een verzekering. Het wordt wat lastig wanneer er bij de medische keuring blijkt dat de aanvrager over een ziekte beschikt en de kosten voor de behandeling hoger uitvallen dan de premie. In zulke gevallen mag de verzekeraar weigeren om tot het verzekeren over te gaan en zou deze groep ZZP’ers buiten de boot vallen.

Gelukkig wordt er een alternatief geboden

Het zou wel oneerlijk zijn om personen uit te sluiten van de zorgverzekering en is het daarom bij het UVW. Deze werkt samen met het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid en heeft ook nog een nauwe samenwerking met alle verzekeraars die werknemersverzekeringen aanbieden. Wie dus niet aan bod komt bij een particuliere verzekeraar, zal altijd wel terecht kunnen bij de UVW. de hoogte van de premie wordt berekend aan de hand van het dagloon die je als ZZP’er verdient en garandeert dit een eerlijke premie.

De ZZP verzekering zorg is dus een waarborg op een financiële tegemoetkoming bij ziekte en sta je er dus nooit alleen voor. Zelfs voor personen die niet aan bod zouden komen bij een particuliere verzekeraar, bestaat er de mogelijkheid om bij de UVW zo een verzekering af te sluiten. De hoogte van de premie hangt onder meer af van de bedrijfsvorm en het inkomen.

ZZP Zorg verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars