Zakelijke reisverzekering

De beste zakelijke reisverzekering nodig? Ontdek het hier.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Reisverzekering zakelijk vergelijken

Yezzer

N
Specifiek voor zakelijke reizigers
N
Gratis premie berekenen
N
Extra zaken verzekeren mogeijk
N
Comfortabel op reis

Premie vanaf:

Bereken het

 

Unive

N
Verzekerd bedrag kiezen
N
Maandelijks verzekerd bedrag verhogen/verlagen
N
Inclusief vergoeding voor reïntegratie- en preventiediensten
N
Premie op te voeren als fiscale aftrekpost

Premie vanaf:

Bereken het

 

Yezzer

N
Vrijblijvend advies
N
Persoonlijk advies op maat
N
Premie volledig op maat
N
Beste opties krijgen

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Iedereen die op reis gaat naar het buitenland doet er verstandig aan om een bijhorende verzekering af te sluiten. Bij pech in het buitenland, zal er dan gelijk hulp worden geboden zodat de reis toch een goed verloop zal krijgen. Bij een zakenreis spelen er meer factoren en zijn er tal van verplichtingen aan de reis verbonden. Het niet kunnen naleven van afspraken kan vergaande gevolgen hebben en moet er daarom altijd een voorziening getroffen worden voor situaties die onverwacht de kop op zullen steken. Een zakenreisverzekering is dé manier elke verassing te boven te komen.

Zakenreis verzekering dekking

Om er voor te zorgen dat de reis vlot verloopt, is de dekking zodanig opgesteld date r snel hulp geboden zal worden in de meeste gevallen. Standaard krijg je dus gelijk hulp bij pech met de huurauto en komt de verzekering in voor de kosten van vervangend vervoer. Ook bij problemen met de accommodatie zoals schade, zal de verzekering alles vergoeden. Een zakenreis kan je nu eenmaal naar elke uithoek van de wereld gaan en zijn niet overal de nodige voorzieningen aanwezig. Een belangrijk onderdeel van een zakenreisverzekering, is de rechtsbijstandshulp. Er kan tijdens de drukte van de reis nu eenmaal veel mis gaan en kan een zakenreiziger geen oponthoud gebruiken. De verzekering zal ingeschakeld worden en heeft de reiziger er dus geen omkijken meer naar. Het is mogelijk om zo een zakelijke reisverzekering individueel af te sluiten en komt dit goed uit voor personen die niet zo vaak op reis moeten. Bij de meeste verzekeraars is de optie aanwezig om gelijk alle privé reizen gemaakt met het gezin mee te nemen. Zo valt de verzekering goedkoper uit. Meereizende gezinsleden kunnen zo ook genieten van de uitgebreide dekking en mag de (zaken)reis zo nooit misgaan.

Collectief verzekeren met de zakelijke reisverzekering

Het komt voor bedrijven voordeliger uit, om collectief zo een zakenreis verzekering af te sluiten en zo niet alleen een voordeel op de premie te behalen, maar ook een ruimere dekking te bewerkstelligen.  Ook kunnen de verzekeringspakketten aangepast worden naar de werkzaamheden van de specifieke verzekerde werknemers. Het is een ware geruststelling voor het bedrijf wanneer ze erop kunnen rekenen dat ze niet plots opgezadeld worden met hoge kosten van zo een zakenreis. Naast kosten voor het verblijf en vervoer, zullen ook de kosten vergoed worden van het sturen van een vervanger voor het afhandelen van de zaken. Natuurlijk kan er op zo een reis nog meer mis gaan en kan bijvoorbeeld kwijt raken of geneeskundige hulp nodig zijn. Ook voor zulke gevallen, kunnen de kosten in het buitenland flink oplopen. Met de dekking in orde worden de kosten ook door de verzekering gedekt. Veel zakenreizigers zijn genoodzaakt om op het laatste moment hun reis af te zeggen of de reisdatum te wijzigen. De bijhorende annuleringskosten zijn dan ook voor rekening van de verzekeraar.

Het afsluiten van een zakenreisverzekering is dus zeker iets dat niet over het hoofd gezien mag worden bij het boeken van een zakenreis. Deze kans wordt een ieder geboden, individueel alsook collectief via het bedrijf. De dekking van een zakelijke reisverzekering is ruimer dan van een gewone reisverzekering en worden bijvoorbeeld alle kosten vergoed voor het sturen van een vervanger op zo een reis wanneer je onverricht terug moet keren. Ook belangrijk is de dekking die geboden wordt op het gebied van rechtsbijstand, geneeskundige hulp of bij schade of verlies van jouw bagage.

Zakelijke reisverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars