Bedrijfsauto verzekeren ZZP

Ontdek de beste bedrijfsautoverzekeringen als ZZP’er.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Bedrijfsauto verzekeren voor ZZP’ers opties

N
Aantrekkelijke premie
N
Eenvoudig schade afhandelen
N
Samenwerking met garages in heel NL
N
Onbeperkt aantal kilometers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Lage premie en tot 80% no-claimkorting
N
Schade snel en vakkundig afgehandeld
N
Pakketkorting tot 10% - zonder maximumbedrag
N
Geen winstoogmerk

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Yezzer

N
Zakelijke personenautoverzekering
N
Voor ZZP & Ondernemers
N
Eenvoudig online te regelen
N
Aantrekkelijke premies

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Als bedrijf moet je er nu altijd wel goed verzekerd bij staan, of het nu gaat om de werknemers of de bedrijfsauto. Een bedrijfsautoverzekering afsluiten biedt de garantie dat in tal van onvoorziene gevallen de opgelopen gevallen vergoed zal worden en de bedrijfsvoering niet in gevaar zal komen. Het is echter wel de bedoeling dat bij het afsluiten van een verzekering er wel kritisch gekeken zal worden naar de gestelde voorwaarden, de voordelen die zo een verzekering biedt en natuurlijk de hoogte van de premie. Als bedrijf dien je nu eenmaal te gaan voor de voordeligste verzekering en zal zeker de ZZP’er daar ook een oogje in het zeil houden.

Waar op letten met de ZZP bedrijfsautoverzekering?

Alle verzekeraars lijken zo wel hetzelfde pakket aan te bieden en maakt dat het wel lastig om gelijk een besluit te kunnen nemen. Eenmaal verzekerd kan je natuurlijk wel altijd de overstap naar een andere verzekeraar maken, maar zit nu daar niemand op te wachten. Naast alle kosten die erbij komen kijken (eenmaal betaalde premie krijg je niet meer volledig terug), is de kans ook groot dat het aantal schadevrije jaren niet wordt meegenomen door de nieuwe verzekeraar. Erger nog, pas bij een schadegeval kom je tot de ontdekking dat de verzekeraar regels hanteert waar je vooraf niet van op de hoogte was en de schadeuitkering lager uitvalt of soms wel lang op zich laat wachten. Geen zaken dus waar je als ondernemer op zit te wachten omdat zo een bedrijfsauto de ruggengraat vormt van het bedrijf en elke dag gemist er eentje te veel is.

Laat je dus niet afleiden door de lage premies waar er mee gezwaaid wordt, maar let vooral op de “kleine” letters in het contract.

Met zo een bedrijfsautoverzekering kom je voordelig uit

Een bedrijfsauto zal heus niet geparkeerd blijven staan en zullen er vele kilometers mee afgelegd worden. Ook zal er in de meeste gevallen ook sprake zijn van een aantal bestuurders. Alles bij elkaar genomen, is de kans op een ongelukje dus meer en is de verzekering ook daar op voorbereidt. Het nemen van een allrisk pakket biedt nog altijd de ruimste dekking en gelden er aantrekkelijke kortingen wanneer het heel wagenpark op zo een wijze wordt verzekerd. Fouten worden er altijd wel gemaakt en zijn kleine schades zoals een deukje in de bumper of een flinke kras in de lak, onvermijdelijk.

In alle gevallen wordt alles dus keurig vergoed door de verzekeraar en wordt er in de meeste gevallen (hangt af per verzekeraar) een vervangend vervoer ter beschikking gesteld. Het afsluiten van een bedrijfsauto verzekering ZZP is dus ook een waarborg op het altijd kunnen rekenen op een beschikbaar vervoer. De bedrijfsvoering mag immers geen stagnaties ondervinden en kan er voor gekozen worden om additionele verzekeringen zoals voor de inzittenden, af te sluiten.

Privé auto zakelijk verzekeren mag

Het is ook mogelijk om de privé auto welke ook volop ingezet wordt in het bedrijf, zakelijk te verzekeren. Kleine ondernemers beschikken vaak niet over het kapitaal om een aparte bedrijfsauto aan te schaffen en gebruiken ze dus gewoon hun privé voertuig. De premie bij een bedrijfsauto ligt wel lager omdat er uitgegaan zal worden van de waarde zonder BTW. belangrijk bij gebruik van een privé voertuig is wel, dat het wel moet voorkomen binnen de bedrijfsadministratie. Dat gebeurt meestal in de vorm van een rittenregistratie omdat daarmee ook zo een 19 cent per verreden kilometer afgetrokken kan worden van de belasting.

Er zijn dus voldoende mogelijkheden aanwezig om een bedrijfsauto ZZP te verzekeren, ook wanneer het om een privé voertuig gaat. Voor een complete dekking valt een allrisk verzekering natuurlijk het beste uit en is het ook beter om de tarieven met elkaar te vergelijken. Een bedrijfsauto verzekeren kan in sommige gevallen ook beter uitvallen in combinatie met bijvoorbeeld een verzekering voor de inzittenden.

ZZP bedrijfsauto verzekeren en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars