Buiten de deur verzekering

Ontdek de beste buiten de deur verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Buiten de deur verzekering vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Tot 20 medewerkers mogelijk
N
Verzekering is niet verplicht

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

De spullen die je in huis verzekert noem je een inboedelverzekering. Maar ook buitenshuis kunnen spullen verloren gaan of beschadigd raken. Met een buiten de deur verzekering, verzeker je jouw waardevolle spullen ook buitenshuis voor eventuele schades en zelfs diefstal! Om deze reden, wordt deze verzekering ook wel een buiten de deur verzekering genoemd.

Vooral voor diegenen die veel buitenshuis zijn is de buiten de deur verzekering een fijne oplossing om ook dan kostbaarheden te hebben verzekerd. Verlies en diefstal onderweg worden ook gedekt door de reisverzekering. Maar in Nederland geldt deze vaak alleen wanneer je op vakantie bent.

Een ander nadeel aan de reisverzekering, ten opzichte van een buiten de deur verzekering. Is dat de reisverzekeraar slechts de dagwaarde zal vergoeden. Zeker in het geval van elektronische apparaten zoals digitale camera´s en smartphones daalt die dagwaarde enorm snel. Waardoor je naar alle waarschijnlijkheid maar een zeer beperkt bedrag krijgt uitgekeerd in het geval van schade of diefstal.

Als je veel onderweg bent en veel kostbare spullen op zak hebt, heb je daarom meer aan een goede buiten de deur verzekering. Twee derde van de standaard inboedelverzekeraars biedt deze verzekering optioneel aan.

Wordt diefstal vergoed bij een buitenshuisverzekering?

In tegenstelling tot verlies, wordt diefstal in veel gevallen door alle verzekeraars met buitenshuisdekking gedekt. Om diefstal te kunnen bewijzen, moet je altijd aangifte doen bij de politie en dit aantoonbaar kunnen maken. Maar bij diefstal door eigen nalatigheid kun je helaas fluiten naar je centen. Laat je je mobieltje bijvoorbeeld even op de tafel liggen tijdens het afrekenen of tijdens een bezoek aan het toilet? Dan krijg je geen schadevergoeding bij diefstal.

Ook wanneer je je telefoon of laptop in het zicht in de auto laat liggen, krijg je ook niets. Let hier dus goed op. Check van te voren daarom goed de kleine lettertjes in de voorwaarden met alle regels die hierbij van toepassing zijn!

Belangrijke punten voor een verzekering buiten de deur

Wat zijn nou belangrijke punten voordat je een verzekering buiten de deur gaat afsluiten? Om het voor je te vergemakkelijken hebben wij een handige checklist opgesteld. Deze is als volgt:

  • Is het dekkingsgebied alleen geldig binnen Nederland of ook wereldwijd?
  • Is verlies ook gedekt, of alleen in geval van diefstal?
  • Worden bepaalde productcategorieën uitgesloten? Zoals telecom, computer of audio?
  • Wordt de nieuwwaarde uitgekeerd of krijg je slechts een dagwaarde?
  • Wordt er een eigenrisico gehanteerd? Deze kan bij sommige verzekeraars zo hoog zijn dat het uitgekeerde bedrag minimaal is.
  • Wat is het maximale bedrag dat wordt uitgekeerd in het geval van schade? Soms is deze zo laag dat er geen vervangend product van kan worden gekocht.
  • De hoogte van de premie.

Ben jij benieuwd welke buiten de deur verzekering het beste aansluit bij jouw wensen en eisen? Bekijk dan onze buiten de deur vergelijken tool op onze website. Vind eenvoudig en snel de beste buiten de deur verzekering, die volledig aansluit aan jouw gestelde eisen met de beste voorwaarden en premie!

Buiten de deur verzekering vergelijken bij ons

Ben jij benieuwd welke buiten de deur verzekering de beste voorwaarden hanteert, met de best mogelijke premie? Maak dan gebruik van de buiten de deur verzekering vergelijken tool op onze website! Vul enkele persoonlijke gegevens en laat ons verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken.

Vervolgens vind je de resultaten van onze vergelijking terug in een handig overzicht, in het overzicht vind je de verschillende verzekeringsmaatschappijen die door ons met elkaar zijn vergeleken op het gebied van voorwaarden en de hoogte van de gestelde premie. De beste en goedkoopste buiten de deur verzekering vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bekijk het zelf!

Buiten de deur verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars