Camera verzekering

Ontdek de beste en meest goedkope camera verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Camera verzekering vergelijken

N
Afsluiten tot 12 maanden na aankoop
N
Geen jaarcontract
N
Maandelijks opzegbaar
N
Wereldwijde dekking

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Een gemiddeld fotograaf professioneel of particulier, heeft al gauw een set van camera apparatuur met een waarde van ruim honderden en kan oplopen tot in de duizenden euro´s. Hoe verschrikkelijk zal het zijn als deze apparatuur onbruikbaar wordt vanwege schade, of zelfs diefstal? Dit zal voor veel fotografen natuurlijk een regelrechte ramp zijn. Gelukkig bestaan er tegenwoordig speciale camera verzekeringen die eventuele schade of in het geval van diefstal de gemaakte kosten hiervan dekken.

Hoe goed je ook met je spullen om gaat en hoe goed je er ook let een ongeluk zit helaas altijd in een klein hoekje. Om de ergste scenario’s te voorkomen doe je er goed aan je camera apparatuur verzekeren. Natuurlijk kan er dan altijd nog iets gebeuren dat is nooit uit te sluiten, maar zijn de bijkomende kosten in ieder geval gedekt, dit geeft wel zo’n prettig gevoel!

Voordat je besluit een camera verzekering af te sluiten doe je er goed aan om de verschillende verzekeraars eerst met elkaar te vergelijken op onze website. Alleen zo weet je zeker dat je de beste camera verzekering afsluit die het beste aansluit bij jouw wensen.

Camera apparatuur verzekeren

Het merendeel van de fotografen, zo wel professioneel en particulier zullen voornamelijk buitenshuis van hun camera gebruik maken. Als er tijdens buitenshuis gebruik een ongelukje gebeurd met de camera dat schade veroorzaakt, of de camera wordt gestolen valt dat dus buiten de standaard inboedelverzekering.

Voor dit soort situaties bestaan er gelukkig speciale kostbaarhedenverzekeringen. Deze speciale kostbaarhedenverzekeringen, is als het ware een aanvulling op je standaard inboedelverzekeringen en zorgt er voor dat niet alleen je apparatuur maar letterlijk je gehele inboedel buitenshuis verzekert is. Belangrijke zaken zoals verlies, val- en stootschade en diefstal zijn dan in ieder geval gedekt. Uiteraard zit hier wel een eigen risico aan verbonden. De hoogte van het eigen risico is per verzekeraar verschillend, en is afhankelijk van de hoogte van de premie waarvoor je gekozen hebt.

Verzekering camera dekkingsgebied

Wat ook verschillend is per verzekeraar is het dekkingsgebied, kijk hier goed naar voordat je besluit een camera verzekering af te sluiten. Bij sommige verzekeraars is het dekkingsgebied zo ingesteld dat de verzekering ontoereikend is in het buitenland.

Het is dus zeer belangrijk om de verzekering camera dekking te controleren en te vergelijken voordat je besluit er een af te sluiten. Zeker wanneer je veel op reis bent en tijdens je reizen gebruik maakt van je camera. Bekijk dit dus goed van te voren om niet tegen nare verassingen aan te lopen. Vergelijk de verzekeraars daarom op onze website.

De beste camera verzekering voor jou

Wat de beste camera verzekering is per persoon zeer verschillend. Zo zijn er camera verzekeringen die gelden voor mensen die de camera voor particulier gebruik hebben en verzekeringen voor mensen die de camera gebruiken voor zakelijk gebruik. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voor het afsluiten. Deze zijn als volgt :

  • Het eigen risico van de verzekering camera
  • Aanvullende dekkingen
  • Dekkingsgebied
  • Bestemd voor particulier of ook zakelijk gebruik
  • Vergelijk altijd alle verzekeraars voordat je een verzekering afsluit.

Ga dus voordat je besluit een camera verzekering af te sluiten eerst goed na welke zaken voor jou belangrijk zijn. Ga je bijvoorbeeld veel op reis en maak je tijdens je reizen veel gebruik van je camera heb je een andere camera verzekering nodig met een uitgebreider dekkingsgebied.

Je doet er goed aan om de verzekeraars die camera verzekeringen aanbieden dus eerst goed met elkaar te vergelijken op onze website. Dit is belangrijk om er zeker van te zijn dat jij de beste camera verzekering die het beste voldoet aan jou wensen en eisen afsluit.

Camera verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars