Eigen risico aansprakelijkheidsverzekering

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering kan verstandig zijn wanneer u niet zelf wilt opdraaien voor de kosten van schade die u (of uw kinderen) iemand anders heeft toegebracht.

Indien u een aansprakelijkheidsverkering afsluit hoeft u bijvoorbeeld niet voor de kosten op te draaien wanneer één van uw kinderen de auto van de buurman beschadigd. Met één telefoontje kunt u de kosten bij de aansprakelijkheidsverzekering achterhalen. De verzekerde bedragen van een aansprakelijkheidsverzekering schommelen tussen de € 1 en € 5 miljoen.

Wie een aansprakelijkheidsverzekering afsluit wil natuurlijk meer weten over het eigen risico van de aansprakelijkheidsverzekering. Dat is begrijpelijk. Bij deze kunnen we u meedelen dat vrijwel alle verzekeraars een eigen risico aansprakelijkheidsverzekering van € 0,- hanteren.  Dit betekent dat u zelf geen enkele euro hoeft te betalen wanneer u wettelijke aansprakelijk voor iets wordt gesteld. Het is in ruil voor een lagere premie mogelijk om voor een hogere eigen risico aansprakelijkheidsverzekering te kiezen. In dit geval kan het eigen risico oplopen tot een bedrag van € 500,-. U kunt dus kiezen voor twee verschillende opties.

Vergelijk de beste aansprakelijkheidsverzekering

Met onze vergelijkingstool krijgt u een overzicht van alle goede aansprakelijkheidsverzekeringen in Nederland. Tevens kunt u per verzekering kijken hoe hoog het eigen risico aansprakelijkheidsverzekering is. Het is daarom erg makkelijk vergelijken. Op Aansprakelijkheidsverzekering.com vindt u daarom een lijst van verschillende verzekeraars zoals Achmea, Ohra, Reaal, Univé en vele anderen.

Het is belangrijk de tijd te nemen om even goed te vergelijken, het kan je namelijk een goed bedrag besparen op je premie wat op een jaar toch een leuk verschil kan uitkomen. Via de filter op de homepage kun je verschillende opties selecteren, hier vul je diverse gegevens in van je woning en de situatie. Op basis van deze criteria krijg je verschillende opties voorgeschoteld van de laagste tot hoogste prijs. Er zijn in totaal meer dan 10 bekende en betrouwbare verzekeraars waar je mee kan vergelijken zodat je een goed beeld hebt van de verschillende aansprakelijkheidsverzekering mogelijkheden. Daarnaast kun je ook voor andere verzekeringen zoals de WA verzekering en de inboedelverzekering op de website terecht.