Elektronica verzekering vergelijken

N
Schade die u aan anderen veroorzaakt
N
Ook bij schade in het buitenland
N
Schade door uw huisdier
M
Schade die u met opzet veroorzaakt.

Premie vanaf:

Bereken het

 

Ohra

N
Je hele gezin en huisdier wereldwijd verzekerd
N
Ook verzekerd bij schade aan geleende spullen
N
Geen eigen risico
M
Schade die u met opzet veroorzaakt.

Premie vanaf:

Bereken het

 

N
Wereldwijd verzekerd
N
Ook voor schade door huisdieren
N
Basis & allrisk
M
Schade die u met opzet veroorzaakt

Premie vanaf:

Bereken het

 

Elektronica verzekering

Ontdek de beste elektronica verzekeringen.

Direct naar resultaat
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat
N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Wanneer er gesproken wordt over kostbaarheden, zijn het niet alleen sieraden of antiek die daarmee worden bedoeld, maar ook steeds meer en meer elektronica. Met de aanschaf van elektronica gaan e rook grote bedragen gemoeid en denken we bijvoorbeeld aan de televisie met erbij horend geluidsysteem of jouw smartphone. Elektronica in huis staat nu eenmaal bloot aan tal van “gevaren” die binnen een oogwenk de hele investering teniet kunnen doen. Met zo een verzekering op zak, zal je gelukkig wel gecompenseerd worden voor de geleden schade. Voordeel van elektronica verzekeren is ook, dat er verschillende mogelijkheden zijn om de dekking uit te breiden.

De meeste elektronica is tot een bepaald bedrag verzekerd

Omdat er sprake is van een reeks van elektronica binnen een elk huis of bedrijf, is het verzekeren geen luxe, zeker met het oog op de bedragen die er allemaal neergeteld dienen te worden voor de aanschaf. bij elkaar opgeteld kom je tot een aardig bedrag en zal het wel duidelijk zijn dat het afsluiten van een verzekering een verstandig besluit is. Doorgaans hoeft er geen gedetailleerde beschrijving opgegeven worden van alle aanwezige elektronica omdat er uitgegaan wordt van het dekking. Alles hierboven wordt dus niet vergoedt en dient er voor elektronica die een grote waarde vertegenwoordigd een aanvullende premie worden betaald. Dat hou je dus wel in de gaten bij het afsluiten en geef je zo een aankoop ook gelijk door aan de verzekering.

Zo ben je ervan gegarandeerd dat de dekking volledig is en je niet voor een verassing komt te staan wanneer je van plan bent de schade te gaan claimen. de voorwaarden zijn vrij soepel en wordt zelfs schade als gevolg van eigen schuld, zoals het onjuist bedienen, vergoedt. diefstal en vandalisme vallen ook onder de dekking en is dat wel een geruststellende gedachte wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Er zijn natuurlijk ook wel voorwaarden verbonden aan zo een verzekering. Zo kan er worden vereist dat er een blusapparaat (CO2) binnen handbereik aanwezig is en dient ook de beveiliging van het pand waarin alle elektronica zich bevindt in orde te zijn. denk maar aan kwaliteitssloten of zelfs camerabeveiliging bij bedrijven.

Ook bedrijven kunnen zo een verzekering afsluiten

Een elektronica verkering zakelijk afsluiten is ook mogelijk en heeft dat een grote invloed op de bedrijfsvoering. Vaak dient er speciaal apparatuur aangeschaft te worden en vindt er gelijk stagnatie van de werkzaamheden plaats wanneer de apparaten schade oplopen. In het geval van bedrijven, worden dan ook de erbij komende kosten vergoedt. Zo is het vaak noodzakelijk om apparaten in te huren of het werk tijdelijk uit te besteden terwijl men wacht op reparatie of vervanging van de beschadigde apparaten. alle kosten worden in zo een geval wel door de verzekering vergoed. Niet elk apparaat is namelijk gelijk te vinden of dient er voor de reparatie soms wel lang gewacht te worden op het juiste onderdeel.  Naast apparaten die zich allemaal bevinden binnen het pand, kan additioneel er ook voor gekozen worden om de dekking geldig te laten voor apparaten die eenvoudig mee te nemen zijn zoals een laptop of smartphone. Dat is zeker handig omdat de dekking zo compleet is en soms ook nog geldig is in het buitenland (werelddekking). De voorwaarden verschillen echter wel per verzekeraar en neem je alles bij het vergelijken dus wel mee.

Zelfs jouw investering in elektronica kan veilig gesteld worden middels een elektronica verzekering en kunnen zowel particulieren als bedrijven er gebruik van maken. Naast de standaard aangeboden dekking, kunnen bepaalde apparaten apart verzekerd worden en vallen ook de kosten voor tijdelijk vervangend apparatuur onder de dekking.

Elektronica verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars