Expat verzekering

Op zoek naar de beste of een goedkope expat verzekering? Hier kun je expat verzekeringen met elkaar vergelijken. 

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Expat verzekering vergelijken

European Insurance

N
Gratis voorstel
N
Kies je gewenste dekking
N
Verzekering op maat
N
Beste optie

Premie vanaf:

Meer informatie

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Expat verzekering afsluiten

Je gaat als expat een tijdje in het buitenland werken. Een tijdje in het buitenland werken is een bijzonder ervaring. Vaak kan het ook heel interessant zijn voor je carrière. Wel is het goed om je verzekeringen goed op orde te hebben. Of je nu voor je werkgever gaat, als au pair, voor een buitenlandse stage of als ontwikkelingsmedewerker, hier kun je de beste expat verzekering afsluiten met de scherpste premie. Om dit echt met een gerust gevoel te doen en onbezorgd naar het buitenland te gaan, kun je het beste alle praktische zaken van je reis van tevoren goed regelen. Een goede expat verzekering afsluiten hoort daar natuurlijk bij.

Je kunt hier de verschillende expat verzekeringen met elkaar vergelijken en zo de goedkoopste expat verzekering afsluiten. Het kan ook heel interessant voor je zijn om ook eens naar de aanvullende opties te kijken die de verzekeraars bieden. Ook wanneer je al een expat verzekering op het oog hebt, kan het vruchtbaar zijn om ook eens de opties en prijzen van andere verzekeraars te vergelijken.

Waarom een expat verzekering?

Als je als expat naar het buitenland gaat, dan moet je jezelf goed verzekeren. Wanneer je in het buitenland gaat werken, ben je vaak verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ook is het verstandig om aanvullende expat verzekeringen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan SOS hulpverlening, arbeidsongeschiktheid, inboedelverzekering, enz. Hier vind je een expat verzekering die het beste en meest voordelig voor je is.

De kwaliteit van de gezondheidszorg verschilt enorm in het buitenland. De zorgkwaliteit van het land waar je gaat werken kan afwijken van wat je in je eigen land gewend bent. Vaak kom je als buitenlander niet in aanmerking voor gratis of gesubsidieerde gezondheidszorg. Daarom is het heel belangrijk om je zorgbehoeften goed in te dekken. Denk dus goed na over de dekking ziektekosten in je expat verzekering. Ziektekostenverzekeringen voor expats zijn er speciaal voor personen die in het buitenland wonen en werken.  Ze zorgen ervoor dat jij en je gezin toegang krijgt tot de best mogelijke zorg, overal ter wereld. De meeste basispakketten bieden je bescherming bij noodzakelijke ziekenhuisopnamen en behandelingen. De kosten voor operaties en noodzakelijke consulten zijn dan gedekt, net als eventueel verblijf in het ziekenhuis. Ziekenhuisopnamen, ambulante behandelingen en kankerbehandelingen zijn ook gedekt.

Je kunt je polis aanvullen met een aantal optionele dekkingen. Veel verzekeringen bieden je een uitgebreidere dekking voor ambulante zorg, inclusief bezoeken aan je arts en geneesmiddelen. Ook kunt u bijvoorbeeld oogheelkunde en tandheelkunde vaak toevoegen aan je polis.

Expat verzekering vergelijken

Bij veel verzekeraars kun je tegenwoordig een expat verzekering afsluiten. De dekking en premieberekening per expat verzekering verschilt per verzekeraar. Daarom is het verstandig dat voordat je naar het buitenland en een expat verzekering afsluit, je eerst de verschillende expat verzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Zo kun je ervoor zorg dragen dat je de expat verzekering afsluit die past bij je toekomstige situatie en je wensen. Ook kun je zelf bepalen wat je wel verzekerd en wat niet. En je kunt ook de verschillende premies met elkaar vergelijken en kiezen voor de meest gunstige verzekering. 

Hier kun je verschillende camper verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste en goedkoopste expat verzekering afsluit. 

Soorten dekking expat verzekering

Een expat verzekering is dus bedoeld voor mensen die een tijdje in het buitenland gaan werken of wonen. Het zorgt ervoor dat je verzekerd bent tegen belangrijke risico’s. Het is natuurlijk geheel aan jou om te bepalen welke dekkingen je opneemt in je verzekering. Je kunt ervoor kiezen om alleen te verzekeren wat je echt nodig denkt te hebben. Het fijne is dat de verzekering vaak ook eventuele gezinsleden meeverzekert.  Een verzekering kan de volgende dekkingen bieden: Ziektekosten, SOS-hulpverlening, tandheelkundige kosten, arbeidsongeschiktheid, inboedel, ongevallen, particuliere aansprakelijkheid en reisbagage en annuleringskosten. Je kunt kiezen voor een basisdekking of meer uitgebreidere dekking. Dit laatste geeft nog meer zekerheid. Zo ga je met nóg meer zekerheid naar het buitenland.

Bespaar kosten door altijd je expat verzekering te vergelijken

Het is verstandig om verschillende expat verzekeringen te vergelijken. Zo kun je flink wat geld besparen. Daarnaast krijg je door de expat verzekeringen te vergelijken een goed overzicht van het gehele aanbod van de verschillende verzekeraars. Zodoende kun je direct zien welke dekking en aanbieder het beste bij je situatie en je wensen past. Het is goed dat je op het volgende let:

  • Welke dekkingen je wilt hebben
  • Bekijk en vergelijk de dekkingen en premies van de verzekeraars
  • De premiehoogte hangt vaak af van de dekking die je kiest, het eigen risico en het land waarin je gaat wonen en werken.

Wil je meer rust en zekerheid voordat je naar het buitenland gaat als expat? We kunnen niet in je portemonnee kijken, dus dit is echt iets wat je zelf moet bepalen. Maar hoe hoger de premie, des te meer is gedekt. Dat geeft je natuurlijk wel zo fijn gevoel.

Op deze pagina kun je de verschillende expat verzekeringen vergelijken. Alle verzekeraars die wij hier aanbieden zijn goed en betrouwbaar. Zo vind je altijd de beste en goedkoopste expat verzekering die het beste bij je past.

Veelgestelde vragen

Hoe bespaar ik op een expat verzekering

Het is verstandig om verschillende expat verzekeringen te vergelijken. Zo kun je flink wat geld besparen. Daarnaast krijg je door de expat verzekeringen te vergelijken een goed overzicht van het gehele aanbod van de verschillende verzekeraars. Zodoende kun je direct zien welke dekking en aanbieder het beste bij je situatie en je wensen past. Het is goed dat je op het volgende let:

  • Welke dekkingen je wilt hebben
  • Bekijk en vergelijk de dekkingen en premies van de verzekeraars
  • De premiehoogte hangt vaak af van de dekking die je kiest, het eigen risico en het land waarin je gaat wonen en werken.
Wat wordt gedekt door een expat verzekering?

Een expat verzekering kan de volgende dekkingen bieden: Ziektekosten, SOS-hulpverlening, tandheelkundige kosten, arbeidsongeschiktheid, inboedel, ongevallen, particuliere aansprakelijkheid en reisbagage en annuleringskosten. Je kunt kiezen voor een basisdekking of meer uitgebreidere dekking. Dit laatste geeft nog meer zekerheid. Zo ga je met nóg meer zekerheid naar het buitenland

Expat verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars