Goedkoopste Opstalverzekering

Ontdek meest goedkope opstalverzekering.

Direct naar resultaat
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat

Goedkoopste opstalverzekeringen in 2021

centraal beheer logo

N
Keert het schadebedrag uit of regelt het herstel
N
Nooit onderverzekerd
N
Glas in ramen en deuren standaard meeverzekerd
M
Bij ernstige schuld aan de schade

Premie vanaf:

Afhankelijk woning

 

N
Nooit onderverzekerd
N
Zonnepanelen standaard meeverzekerd
N
Altijd rekenen op direct schadeherstel
M
Niet voor gehuurde woningen

Premie vanaf:

Afhankelijk woning

 

Inshared

N
Verzekerd voor schade van brand storm
N
Optie voor All risk dekking
N
Nooit onderverzekerd
M
Inboedel niet meeverzekerd

Premie vanaf:

Afhankelijk woning

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Om al onze kostbare bezittingen zoveel als mogelijk te beschermen, mag het afsluiten van een verzekering niet achterwege blijven. Er zijn daarom een groot aantal verzekeringen die aangeboden worden en mag die voor opstallen niet vergeten worden. Een opstalverzekering staat garant voor het vergoed krijgen van alle schade vallende onder de dekking en doet elke verzekeraar wel zijn best om het beste aan te bieden. Daar vallen de tarieven zeker ook onder en zal bij het vergelijken wel opvallen dat de verschillen tussen de tarieven vaak terug te vinden zijn in de dekking. Elk opstal verschilt nu van elkaar en moet er altijd gekeken worden naar de die welke de beste premie/dekking biedt.

Het begrip opstal is ruim genomen

Met een opstalverzekering wordt elk opstal verzekerd dat zich op een gegeven terrein bevindt. Zo kan er sprake zijn van een woonhuis op een ruim terrein waarop zich ook een losstaande garage of schuur bevindt. Ook die vallen onder het begrip “opstal” bij zo een verzekering en gaat het hier dus om een ruime dekking. Het aantal schadetypes waarvoor de verzekering geldig is, mag ook ruim genoemd worden en omvat het veel meer dan alleen het vergoeden bij brandschade. Dat hoort er natuurlijk ook bij, maar dien je er altijd rekening meet e houden dat schade ook door tal van andere factoren veroorzaakt kan worden.

Denk maar aan een zwaar beschadigd dak na een zware storm of gevallen van vandalisme. Allemaal veroorzakers van zware schade aan de opstallen en zorgen de verzekeraars er ook voor, dat de dienstverlening op elk moment van de dag beschikbaar is. Zo wordt meer schade voorkomen en zal het ongerief tot het minimum worden beperkt. Bij het afsluiten van een opstalverzekering krijgt men daarom altijd ook de contactnummers van bedrijven waar de verzekeraar mee samenwerkt en die al het herstelwerk uit zullen voeren zonder dat je maar een cent voor hoeft uit te geven. Met een opstalverzekering wordt je dus altijd wel behoedt voor onverwachte uitgaves en geldt dat voor een groot aantal gevallen.

Welke verzekeraar komt het voordeligst uit?

Het is altijd de vraag die gesteld wordt wanneer het moment aangebroken is om er eentje te kiezen. Laat de focus daarbij niet te veel richten op de hoogte van de premie, maar bekijk het heel pakket. De goedkoopste opstalverzekering, is die welke de beste dekking biedt voor de gevraagde premie en moet het vergelijken daarom niet licht opgevat worden. Er worden verschillende dekkingspakketten aangeboden en zal de hoogte van de uiteindelijke premie ook afhangen van het te verzekeren opstal. Zo kijkt mijn naar de materialen waaruit alles is opgetrokken en de kans op schade. kijk in elk geval ook of de fundering binnen de dekking valt. dat is niet altijd het geval en wordt het vaak aangeraden om voor een aanvullende dekking te gaan. Nadat je er zeker van bent dat de dekking voldoende is, kan gekeken worden naar de hoogte van de premie. Aantrekkelijk is het ook om gelijk een inboedelverzekering af te sluiten omdat in de meeste gevallen die ook zal worden beschadigd.

Bij het maken van een vergelijking is het dus wel van belang dat de dekking wel gelijk is en worden er altijd wel aantrekkelijke kortingen aangeboden wanneer je besluit om een verzekeringspakket af te sluiten. ook de hoogte van de herbouwwaarde dient in de gaten gehouden te worden omdat die door de jaren heen aan verandering onderhevig is (inflatie, een verbouwing). Na alle voorwaarden doorgenomen te hebben, kunnen de premies bekeken worden en is een goedkope opstalverzekering dan gauw uit het rijtje gelicht.

Goedkoopste opstalverzekering afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars