Goedkoopste Rechtsbijstandverzekering

Ontdek de meest goedkope rechtsbijstandverzekering

Direct naar resultaat
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat
N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Meest goedkope rechtsbijstandverzekering vinden

N
Verzekerd van advies & hulp
N
Juridisch advies bij conflict
N
Juridisch advies & hulp bij conflict buitenland
N
Kans op schadevergoeding

Premie vanaf:

Bereken het

N
400+ juridische specialisten vor hulp
N
Altijd gratis telefonisch advies
N
Zelf je advocaat kiezen
N
Nooit een eigen bijdrage betalen

Premie vanaf:

Bereken het

Inshared

N
Ruime dekking & lage premie
N
Voor het hele gezin
N
Door DAS en LegalShared
N
Dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

In gevallen van schade of letsel, is de kans groot dat de vergoeding juridisch aangevochten zal moeten worden. Zo kunnen er forse claims worden gelegd en kan men ook niet tevreden zijn over de hoogte van de schade uitkering. Er wordt in de meeste gevallen dan een beroep gedaan op een jurist en zijn daar natuurlijk kosten aan verbonden. Ook de tegenpartij kan een jurist in handen nemen en kan zo een zaak dus vrij ingewikkeld worden met ook nog een aardig prijskaartje. Met een rechtsbijstandsverzekering, mag alles echter overgelaten worden aan de verzekeraar.

Die weet gelijk hoe de zaak aan te pakken

Een rechtsbijstandsverzekering neemt jou al het werk uithanden en heeft altijd gelijk toegang tot juristen die ervaring hebben op het gebied van rechtsbijstand. Dat is nog altijd een belangrijke factor en is de door de jaren heen opgebouwde ervaring altijd nodig om hulp te kunnen bieden zoals dat door de verzekerde verwacht wordt. Het gaat hierbij dan ook om juristen die allemaal toegespitst zijn op een bepaald gebied. Rechtsbijstandsverzekeringen worden namelijk voor een groot aantal gebieden aangeboden en moet er dus rekening gehouden worden met de verschillen.

Een rechtsbijstandsverzekering auto en die voor de werknemers van een bedrijf verschillen veel als gekeken wordt naar het betreffend juridisch vlak en is het beter om ze apart van elkaar te houden. Het is daarom mogelijk om verschillende soorten rechtsbijstandsverzekeringen af te sluiten. Sommige verzekeringen, zoals een allrisk WA verzekering, bieden al rechtsbijstand, maar kan er voor gekozen worden door die uit te breiden. Wie zo een verzekering afsluit, mag er dus op rekenen dat alle kosten voor het juridisch advies en het inhuren van extra kader (tot een bepaald bedrag) voor de verzekeraar zijn.

Voor de particulier als ondernemer

Iedereen kan gebruik maken van rechtsbijstand en zijn er daarom varianten beschikbaar voor particulieren als ondernemers. Voor ondernemers is er de rechtsbijstandverzekering zzp. Een veelgebruikte door particulieren, is die welke hulp biedt bij verstoring van het huurrecht. De regels verbonden hieraan, kunnen geschonden worden en kan rechtsbijstand wel voor een oplossing zorgen. Ook bij de aankoop van een product of het gebruikmaken van een dienst die niet aan de verwachting voldoet, kan met een rechtsbijstandsverzekering hulp worden gezocht. Voor bedrijven zijn er ook verschikkende categorieën zoals voor arbeidsconflicten of voor bemiddeling bij geschillen over geleverde diensten of goederen. Het maken van een vergelijking om de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te vinden, is dus een kwestie van het vooraf selecteren van de gewenste soort. Kijk ook wat de hoogte van de dekking is en wat de grenzen zijn van de geboden hulp. het laatste is niet altijd duidelijk bij de verzekeringsnemer en komen die weleens voor een verassing te staan wanneer er bij het verzoek tot rechtsbijstandshulp blijkt dat de dekking nou net niet betreffend gebied beslaat.

Het goedkoopst kan zo een verzekering gesloten worden als uitbreiding op een bestaande, maar ook wanneer er gekozen wordt voor een pakket. Zo ben je er zeker van dat de dekking volledig is en je nooit voor een verrassing zal komen te staan.

Voor het vinden van een goedkope rechtsbijstandverzekering, dien je dus niet alleen naar de tarieven te kijken, maar neem je de dekking dus gelijk mee. Laat je informeren over het gebied waarover de verzekering geldig is en sluit altijd een additionele af wanneer je geen hiaten hebben wilt in de mate van dekking die je geniet. Ook bedrijven kunnen zich uitgebreid laten verzekeren op het gebied van rechtsbijstand en zijn er speciaal voor hun weer een reeks van aparte verzekeringen te krijgen.

Goedkoopste rechtsbijstandverzekering afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars