Goedkoopste inboedelverzekering vinden

N
Spullen in huis & tuin
N
Ook verzekert bij verhuur
N
Online afsluitbaar
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk Nu

 

N
Blijf verzekerd tijdens verhuizing
N
Garantie tegen onderverzekering
N
Zowel basis als All risk
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk nu

 

N
Geschikt voor koop & huur
N
Premie afhankelijk van je situatie
N
Basis & allrisk
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk nu

 

Goedkope inboedelverzekering

Ontdek de meest goedkope inboedelverzekering van 2023.

Direct naar resultaat
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Met inboedel bedoelen we alle spullen in huis die niet ‘los van het huis staan’. In dit geval kunt u denken aan bijvoorbeeld de gordijnen, parketvloer, kostbare bezittingen die in huis staan, audio en bijvoorbeeld videoapparatuur. Al deze spullen zijn verzekerd wanneer de schade veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld brand, water, blikseminslag, ontploffing, inbraak, gewelddadige beroving en storm. Het afsluiten van een goedkope inboedelverzekering is niet verplicht, maar kan in sommige gevallen verstandig zijn. Dit omdat het afsluiten van een inboedelverzekering relatief goedkoop is en u hiermee voorkomt dat u onverwachtse hoge kosten zelf moet betalen.

Voordelen van een inboedelverzekering

  • De comfort dat je weet dat je verzekerd bent
  • Een inboedelverzekering is niet duur
  • Bij schade snel worden verzekerd

Een inboedelverzekering kan dus zeker erg handig zijn. De grootste reden is om problemen te voorkomen mocht er wat gebeuren, en dat voor een lage premie.

Vergelijk inboedelverzekeringen van 10+ verzekeraars op de website.

Het vergelijken van goedkope inboedelverzekeringen is met onze vergelijker nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze inboedelvergelijker is gratis te gebruiken en helpt u met het vinden van de goedkoopste inboedelverzekering. In Nederland heeft u keuze uit veel verschillende woonverzekeringen, waardoor het vinden van de goedkoopste inboedelverzekering behoorlijk lastig kan zijn. Gebruik onze vergelijkingstool vandaag nog en bespaar een hoop euro’s op jaarbasis.

Het proces is vrij simpel. Je moet een aantal criteria selecteren in de filter aan de zijkant. Start met de postcode, de gezinssamenstelling, het type woning, het aantal kamers, geef aan of je eigenaar bent en of er beveiliging is. Ten slotte geef je aan hoeveel oppervlakte is en wat het netto maandelijks inkomen is. Op basis van deze criteria kun je een vergelijking doen en krijg je duidelijk in een overzicht te zien wat de meest goedkope inboedelsverzekeringen zijn in Nederland. Via ‘Bekijken’ ga je naar de betreffende verzekeraar en vindt je meer informatie over de kosten, de premie en voorwaarden. Ook kun je een review lezen over de verzekeraar, elke verzekeraar heeft een pagina op onze website waar je meer informatie kunt vinden.

Goed om te weten is dat een inboedelsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering niet hetzelfde zijn zoals velen denken.

Meest goedkope inboedelverzekering

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars