WA plus

U zocht op de term ‘WA Plus’. Wie in Nederland legaal wilt autorijden zal een WA autoverzekering moeten afsluiten. Dit bent u wettelijk verplicht.

Bij het afsluiten van een autoverzekering heeft u keuze uit drie dekkingen, namelijk een normale WA verzekering, WA Plus en een WA + volledige casco. Met een WA plus autoverzekering bent u gedekt tegen schade aan derden en schade aan uw eigen auto dat veroorzaakt wordt door brand, explosie, blikseminslag, diefstal, sterretje in de vooruit, botsingen met dieren, storm en ander natuurgeweld. U bent niet gedekt voor schade aan uw eigen auto veroorzaakt door aanrijdingen (met eigen schuld), slippen en te water raken.

In Nederland kunt u kiezen uit verschillende WA Plus autoverzekeringen. Dit maakt het lastig om een keuze te maken voor een WA Plus verzekering. Via onze website kunt u gratis gebruik maken van onze vergelijkingstool om alle WA Plus verzekeringen in kaart te brengen en verzekeringen met elkaar te vergelijken. De WA Plus verzekeringen kunnen bijvoorbeeld verschillen op basis van voorwaarden, hoogte premie en hoogte eigen risico. Het gebruik van onze vergelijkingstool is eenvoudig en gratis.

WA plus
5 (100%) 21 votes