Allrisk verzekering scooter

Ontdek de beste all risk verzekering voor de scooter.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Scooter allrisk verzekering vergelijken

Centraal Beheer

N
Aantrekkelijke premie
N
Geen poliskosten
N
Hulp bij schade door een ongeluk
N
1 jaar na aankoop uw aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss

Premie vanaf:

Bereken het

 

Inshared

N
Vervangend vervoer
N
Accessoires, inclusief helm, meeverzekerd
N
24/7 hulp bij nood of pech
N
Dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Unive

N
Goede verzekeraar
N
Aanvullende verzekering mogelijk
N
Univé pechhulp service
N
Mogelijkheid all risk te verzekeren

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Als bezitter van een scooter, bromfiets of snorfiets ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten, om deel te mogen nemen aan het verkeer in Nederland. Deze verzekering zorgt er voor dat eventuele aangebrachte schade toe jij toedoet aan derden binnen het verkeer tijdens het gebruik van jouw scooter, bromfiets of snorfiets wordt gedekt.

Een WA-verzekering zorgt uiteraard voor een geruststellend gevoel tijdens deelname aan het verkeer. Echter is het nog steeds zo, dat jij zelf verantwoordelijk bent voor eigen schades aan jou eigen voertuig. Ook als jou brommer, snorfiets of scooter gestolen wordt ben je niet gedekt voor de kosten die hieraan verbonden zitten. Het kopen van een vervangend voertuig wordt dan bijvoorbeeld niet gedekt door een verzekeraar maar is voor eigen rekening.

Scooter wa of allrisk verzekeren?

Om deze bovenstaande reden kiezen steeds meer mensen er voor een aanvullende scooterverzekering of allrisk verzekering scooter af te sluiten. Dit wordt vooral gedaan bij scooters of brommers van een hoge waarde en van hoe dierbaar je scooter of brommer je is.

Heb je bijvoorbeeld een zeer oude scooter met vele mankementen? Dan is het misschien niet rendabel om een duurdere allrisk verzekering scooter af te sluiten. Heb jij een net nieuwe scooter met een hoge waarde? Dan is het wellicht wel verstandig een Allrisk verzekering scooter af te sluiten. Eventuele reparatiekosten in het geval van door eigen toedoen opgelopen schades worden dan door deze verzekering gedekt.

Wat valt er onder een allrisk scooter verzekering dekking?

Er bestaan verschillende soorten dekkingen voor scooterverzekeringen. Zoals eerder genoemd is de bekendste en minimale verplichte dekking de wettelijke aansprakelijkheid (WA), deze verzekering zorgt voor dekking dat jij met jou scooter of bromfiets toedoet aan anderen.

Wil je ook verzekerd zijn voor schade veroorzaakt door eigen toedoen? Dan kun je je scooterverzekering upgraden met een aanvullende verzekering. Je scooter of brommer is dan ook gedekt tegen bijvoorbeeld:

  • Diefstal of joyriding
  • Brand, natuur en storm
  • Eenzijdige ongevallen
  • Vandalisme

De dekkingen kan per verzekeraar verschillen. Bekijk daarom goed de polisvoorwaarden van een dergelijke verzekering voor je over gaat tot het afsluiten er van.

Allrisk verzekering scooter afsluiten 

Op onze website bieden wij je de mogelijkheid om allrisk verzekering scooter met elkaar te vergelijken op het gebied van de premie en de verschillende vastgestelde voorwaarden.

Wil jij met een onbezorgd gevoel deel kunnen nemen aan het verkeer met jou scooter? Dan doe je er verstandig aan om gebruik te maken van onze allrisk scooter verzekering vergelijken tool. Na het beantwoorden van een aantal simpele vragen, tonen wij de resultaten van onze vergelijking aan je in een handig overzicht. De goedkoopste allrisk scooter verzekering vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bekijk het zelf op onze website.

All risk Scooter verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars