Autoverzekering

In Nederland (en de Europese Unie) bent u wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Anders mag u de weg niet op. Een verzekering auto heeft als doel om de schade aan of veroorzaakt door uw eigen auto te verzekeren.

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen die u kunt afsluiten. Wij helpen u graag met het vinden van een autoverzekering die bij u past. Daarom kunt u gratis gebruik maken van onze tool waarmee u verschillende aanbieders van autoverzekeringen met elkaar kunt vergelijken – handig, eenvoudig en snel.

De verzekering welke verplicht is wordt de WA verzekering genoemd.

Het voordeel van de autoverzekeringen vergelijkingstool is dat u niet het hele internet hoeft af te speuren. U vult de zoektermen bij de zoekfunctie in en binnen enkele seconden komen er aanbieders van autoverzekeringen op uw beeldscherm. Deze aanbieders sluiten aan bij uw zoektermen. U kiest een WA verzekering uit en vervolgens kunt u via de website van de aanbieder uw auto direct verzekeren. Het gebruik van de vergelijkingstool is eenvoudig te gebruiken en is volledig gratis.

Er is ook een mogelijkheid om meer risico uit te sluiten, dit kan met een WA casco verzekering of All-risk verzekering. De kosten voor deze verzekeringen hoger omdat hiermee meer schade wordt gedekt. De All-risk is de meest complete verzekering met de hoogste maandelijkse premie.

Veel gestelde vragen over de WA verzekering zijn:

Via Aansprakelijkheidsverzekering.com kun je meer dan 25 verschillende verzekeraars vergelijken. Of je nu een geschikte (en verplichte) WA verzekering zoekt, een inboedelverzekering om schade in je huis te dekken of dat je specifiek op zoek bent naar een aansprakelijkheidsverzekering, op deze website kun je eenvoudig prijzen vergelijken.