Goedkoopste all risk verzekering

Ontdek de meest goedkope all risk verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Goedkoopste all risk verzekering vinden van 2020

Centraal Beheer

N
Zowel WA, WA+ als All Risk
N
Uniek: Zelf je autoverzekering samenstellen
N
3 jaar lang de aanschafprijs van uw auto terug bij total loss en diefstal (bij WA+ Beperkt Casco of All Risk)
N
Ruim 500.000+ klanten in NL

Premie vanaf:

Bereken het

 

Ohra

N
Zowel WA, WA+ als All Risk
N
Hoge no-claimkorting tot wel 82%
N
Optie voor 5 extra dekkingen
N
Handige schade app

Premie vanaf:

Bereken het

 

FBTO

N
Zowel WA, WA+ als All Risk
N
Extra dekking mogelijk
N
Inzittende kunnen meeverzekerd worden
N
FBTO Alarmcentrale krijgt 8,7

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Bij deelname aan het verkeer, staat men altijd bloot aan tal van gevaren en is bij schade het daarom wel handig dat er gerekend kan worden op de verzekering. Met een standaard WA dekking wordt alleen de schade aan de zijde van de benadeelde vergoedt en zijn tal van schadegevallen zoals ten gevolge van water, niet meegenomen. Een auto is nu eenmaal een kostbaar bezit waar er veel in is geïnvesteerd en is het beter om bij het afsluiten van een verzekering te kijken wat een allrisk dekking allemaal te bieden heeft.

Een groot verschil met een standard dekking

Dat is het eerste wat opvalt bij het maken van een vergelijking en zorgt dit er voor dat het afsluiten van een allriskverzekering nog altijd wordt gezien als de grootste mate van zekerheid die er te halen valt. Het is wel belangrijk dat er geen onduidelijkheden zijn over het dekkingsgebied en de mogelijkheden om de verzekering uit te breiden. Bij een allriskverzekering wordt dus ook de schade vergoed wanneer jij de veroorzaker bent en komt dat altijd wel van te pas.

Een ongeluk is zo veroorzaakt en loopt het schadebedrag al snel flink op. Zelfs wanneer de auto als “total-loss” beschouwd wordt, zal de schade vergoedt worden waarbij elke verzekeraar een grens vastlegt voor het uitkeren van de nieuw- of juist de dagwaarde. Het bedrag zal in ieder geval wel voldoende zijn om een andere auto als de vorige aan te schaffen. Bij het maken van een vergelijking tussen de goedkoopste allriskverzekering, is het verstandig om dit wel even meet e nemen. Gelijk hieraan gekoppeld is ook de hoogte van het eigen risico en is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om met een licht verhoogde premie dit risico geheel aft e kopen. Dit is niet alleen handig voor bedrijven, maar iedereen die veel met de auto deel zal nemen aan het verkeer en een deukje of krasje haast niet uit te sluiten is.

Diefstal en vandalisme worden ook meegenomen

Niet alleen deelname aan het verkeer levert de nodige risico’s op, maar ook andere factoren zoals diefstal of vandalisme. Deze kunnen op financieel gebied zelfs meer schade aanrichten dan een doorsnee verkeersongeluk en heb je als auto eigenaar geen vat op deze vormen van schade. Niets is zo schokkender om in de ochtenduren de auto aan te treffen met ingeslagen ruiten of lek gestoken banden. Met een allriskdekking op zak, zal je de schade kunnen claimen bij de verzekeraar en zal bij goedvinding alles volledig vergoedt worden. Het weer kan ook een spelbreker zijn in de vorm van schade aan de auto zoals door een hagelbui of een losgerukte tak die op de auto terecht komt tijdens een stormbui. Ook bij een botsing met een dier of het te water gaan van de auto, zal er een beroep gedaan kunnen worden op de verzekering. Zo een allriskverzekering is doorgaans ook geldig voor de meeste landen in Europa, maar zijn er verzekeraars die special voorwaarden stellen in zulke gevallen. Ook goed dus om mee te nemen bij de zoektocht naar een goedkope allriskverzekering.

Het groot aanbod van verzekeringsmaatschappijen, maakt de zoektocht naar de goedkoopste allriskverzekering soms tot een uitdaging, maar verloopt alles vlotter wanneer al jou wensen op een rijtje worden gezet. Welke dekking wens je graag terug te zien en wat zijn de voorwaarden. Wie een groot aantal schadevrije jaren heeft opgebouwd, kan nog goedkoper zo een verzekering afsluiten en gelden er ook aantrekkelijke voorwaarden wanneer er meer dan één auto wordt verzekerd.

Goedkoopste all risk autoverzekering afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars