WEGAS verzekering

Ontdek de beste en goedkoopste WEGAS verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

WEGAS verzekering vergelijken

N
Aantrekkelijke premie
N
Geen poliskosten
N
Hulp bij schade door een ongeluk
N
1 jaar na aankoop uw aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss

Premie vanaf:

Bereken het

 

Inshared

N
Vervangend vervoer
N
Accessoires, inclusief helm, meeverzekerd
N
24/7 hulp bij nood of pech
N
Dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Unive

N
Goede verzekeraar
N
Aanvullende verzekering mogelijk
N
Univé pechhulp service
N
Mogelijkheid all risk te verzekeren

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

De Wegas verzekering is een verzekering dat schade dekt, dat in het verkeer wordt veroorzaakt door een werknemer tijdens werktijd. Deze speciale verzekering biedt dekking tijdens deelname aan het verkeer tijdens werktijd voor jouw werknemers.

Als werkgever zijnde wil je natuurlijk goed verzekerd zijn, dit is tenslotte jouw verantwoordelijkheid. Ook tegenover de werknemers. Een wegas verzekering zorgt er voor dat geleden letselschade, eventuele ziektekosten en materiële schade aan persoonlijke eigendommen. Van de werknemer tijdens een ongeval worden gedekt.

Ook is er in uitgebreide wegas verzekeringen dekking mogelijk voor geleden cascoschade aan het voertuig van de werknemer. Wanneer een werknemer een ongeval krijgt is zelfs het verlies van korting voor schadevrije jaren, alsmede een voor zijn of haar rekening komend eigen risico gedekt.

In veel gevallen hanteren verzekeringsmaatschappijen die de wegas verzekering aanbieden, de voorwaarde dat de schade dan meer dan €2500 dient te bedragen. Lees daarom eerst goed te polisvoorwaarden van de verschillende verzekeringsmaatschappijen door.

Wat betekent een WEGAS/WEGAM verzekering?

WEGAS verzekering, vaak ook wel WEGAM verzekering genoemd, is een afkorting voor werkgeversaansprakelijkheid voor bestuurders van motorrijtuigen ten behoeven van een bedrijf, oftewel: Werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen.

Dagelijks nemen veel werknemers deel aan het verkeer in Nederland voor hun werkgever. Dit brengt logischerwijs risico’s met zich mee. Die tot grote financiële gevolgen kunnen leiden. Voor zowel de werknemer als voor de werkgever, tijdens bijvoorbeeld een verkeersongeval. In de meest extreme gevallen kan dit zelfs het voortbestaan van de desbetreffende onderneming onder druk zetten.

Om deze reden doe je er goed aan om het risico tot grote financiële gevolgen gedekt te hebben door middel van een passende WEGAM verzekering.

Informatie wegam dekking en wegas polis

Een Wegam/Wegas verzekering dekt de aansprakelijkheid van de werkgever voor geleden schade aan de werknemer in het geval van een verkeersongeval. Hierbij wordt bijvoorbeeld letsel of eventuele geleden materiële schade aan de werknemer gedekt. Een ongeval bevindt zich in een klein hoekje. Dit kan op verschillende locaties gebeuren zoals bijvoorbeeld:

  • Op de werkvloer
  • Tijdens deelname aan het verkeer
  • Tijdens woon- werkverkeer
  • Andere werk gerelateerde activiteiten, onderweg naar een bedrijfsuitje bijvoorbeeld.

Een werkgever is tijdens werktijden verantwoordelijk voor zijn werknemers. Een motorrijtuigenverzekering voor bedrijven biedt in veel gevallen een dekking dat niet uitgebreid genoeg is. Om deze reden is de Wegas verzekering ontwikkeld.

De meer uitgebreidere WEGAM verzekering bieden ook SVI dekking in privé tijd voor motorrijtuigen, die door de werkgever aan de werknemer beschikbaar zijn gesteld als bijvoorbeeld auto van de zaak.

Goedkope Wegas verzekering vergelijken

Wij snappen als geen ander dat je als werkgever zijnde, er geen tijd voor hebt om de grote aantallen verschillende verzekeringsmaatschappijen die wegasverzekeringen aanbieden met elkaar te vergelijken. Laat ons je hier bij helpen door middel van onze wegas verzekering vergelijken tool op onze website.

Op onze website vind je een zeer eenvoudige tool, die gemakkelijk en snel. Na het beantwoorden van een aantal persoonlijke vragen. De verschillende verzekeraars en de door hun vastgestelde polisvoorwaarden en premie’s met elkaar vergelijkt. Na het vergelijken, worden de resultaten hiervan getoond in een handig overzicht.

Alleen op deze manier ben je er zeker van dat je een wegas verzekering afsluit, die volledig aansluit aan jouw wensen, eisen en niet geheel onbelangrijk natuurlijk, met de beste premie! Een goedkope wegasverzekering afsluiten is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wegas verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars