AON Direct VERZEKERING

AON Direct Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een AON Direct review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of AON Direct de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

AON Direct kan haar klanten een scherpe premie en een goede service aanbieden. Dat komt omdat ze hun klanten de mogelijkheid geven om alles online te doen. Je kunt je snel online verzekeren en je komt meteen met een medewerker in contact wanneer je een schade wilt doorgeven. Dat zorgt er dus ook voor dat ze minder geld kunnen uitgeven. De website is overzichtelijk en je hebt binnen de kortste keren alle informatie die je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen.

 

 

Aon Direct Aansprakelijkheidsverzekering

De echte voetbalfan weet direct bij het zien van AON Verzekeringen dat zij de trotse sponsor zijn van het Engelse Manchester United. Gelukkig is AON er niet alleen voor de voetbalfan, maar voor iedereen. Je kunt bij AON terecht voor verschillende verzekeringen, zo ook voor een aansprakelijkheidsverzekering. Deze biedt standaard een dekking van €1.500.00,- euro per gebeurtenis, maar je kunt er voor kiezen om dit bedrag te verhogen naar €2.500.000,-. Je hebt geen eigen risico, waardoor je geen onaangename verrassingen hebt in het geval van een schade. Deze verzekering biedt je dekking over de hele wereld, mits je woonachtig bent in Nederland. Je kunt de verzekering afsluiten zoals deze het beste bij jou past. Zo kun je kiezen voor gezinsdekking en voor de alleenwonenden dekking. In het geval gezinsdekking zijn uitwonende kinderen die studeren standaard meeverzekerd. In geval van schade wordt zowel de schade aan bezittingen als de schade aan personen (letsel) vergoed. Afsluiten doe je snel en eenvoudig online. Je hebt online toegang tot deze verzekering, zodat je hier overal en altijd bij kunt. Ook het polisblad en de voorwaarden staan digitaal voor je klaar.