Kroodle VERZEKERING

Kroodle Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Kroodle review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Kroodle de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Kroodle mag voorheen wel deel uitgemaakt hebben van Aegon, maar nu helemaal onafhankelijk. Het is duidelijk een maatschappij die met de technologie meegaat, want ze ontwikkelen nieuwe vormen van verzekeringen met behulp van de laatste technologieen. Dat houdt dus in dat ze zich concentreren op apparaten zoals je smartwatch en je gps-stick en dat ze dus met handige Apps werken om je de nodige informatie over hun verzekeringen te geven. Ze zijn namelijk de eerste Facebook verzekeraar ter wereld.

 

 

Kroodle Aansprakelijkheidsverzekeringen

Kroodle is een relatieve nieuwkomer in verzekeringsland. Het is een verzekeringslabel van het welbekende Aegon en heeft daarmee natuurlijk een gerespecteerd moederbedrijf achter zich staan. Kroodle richt zich volledig op de Facebook –en mobieltjesgeneratie. Zij brengen verzekeringen op een geheel eigen en geheel eigentijdse manier aan de man, namelijk via Facebook. Inloggen in de verzekeringen van Kroodle doe je dan ook door in te loggen via Facebook. Dat het in een behoefte voorziet moge duidelijk zijn gezien het grote aantal “likes” dat Kroodle heeft. Kroodle biedt een drietal verzekeringen aan, waaronder een aansprakelijkheidsverzekering. Dit doen zij onder de naam “TroubleKroodle”. Dit is een heel volwassen verzekering waarbij de standaarddekking ruim en overzichtelijk is. Het biedt wereldwijde dekking en is zowel voor in gezinsverband samenwonenden als voor alleenwonenden af te sluiten. Om in termen van vrienden te blijven, wanneer je deze helpt met bijvoorbeeld klussen of verhuizen, dan is schade die jij veroorzaakt hebt gedekt tot een bedrag €12.500,-. De voorwaarden van deze verzekering zijn in Kroodle-stijl geschreven, geheel gericht op de doelgroep. Als vanzelfsprekend is de premie ronduit scherp te noemen.