ZLM VERZEKERING

ZLM Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een ZLM review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of ZLM de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

ZLM Verzekeringen kan een ieder in Nederland, maar vooral in Noord-Brabant en Zeeland van goede verzekerinen voorzien. Ze hebben geen financiele doelstellingen en beloven hun klanten een lage premie aan te bieden. Ze scoren jaarlijks hoog in diverse consumentenonderzoeken en dat bewijst dus dat hun lage premie samen gaat met kwaliteit.

 

 

ZLM Standaard

ZLM verzekeringen is een regionale verzekeraar. Zij zijn een verzekeraar die geen landelijke dekking bieden. Je kunt namelijk alleen verzekeringen afsluiten bij ZLM als je in Zeeland of Noord Brabant woont. Op zich jammer, want ZLM is al enkele jaren op rij uitgeroepen tot de verzekeringsmaatschappij met de meest tevreden klanten. In het geval je woonachtig bent in de genoemde provincies, dan kun je ZLM dus in overweging nemen. ZLM biedt de particuliere klant een volledig schadeverzekeringspakket, waar een aansprakelijkheidsverzekering een belangrijk onderdeel in van is. Deze verzekering van ZLM heeft een ruime standaarddekking, waarbij er één maximaal verzekerd bedrag is van €2.500.000,-. Ook wereldwijde dekking is standaard en je hebt niet te maken met een eigen risico. Deze verzekering is af te sluiten voor meerpersoonshuishoudens, maar ook voor alleenwonenden. Als je al verzekerde van ZLM betrokken raakt bij verkeersschades in de Benelux (als fietser of voetganger) dan is verhaalsbijstand een standaard onderdeel van dekking van deze verzekering. Deze verzekering kent een zeer scherpe premie, waarbij je in geval van schade snel en accuraat wordt geholpen. Wanneer je meerdere verzekeringen onderbrengt bij ZLM profiteer je van pakketkorting. Poliskosten worden door ZLM niet in rekening gebracht.