ING VERZEKERING

ING Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een ING review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of ING de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

De ING is allang geen plek meer waar je alleen bankzaken kunt regelen. Je bent ook bij hun terecht voor het kopen van verschillende verzekeringen. Zo zorg je ervoor dat al je financiele zaken onder een dak geregeld worden. Verzeker je woning, auto en zelfs je weekendje weg.

 

 

ING Aansprakelijkheidsverzekering

ING behoort tot één van de grootste banken van Nederland. De bank met het karakteristieke logo kom je overal in de samenleving tegen. Niet alleen door het uitgebreide kantorennetwerk, maar ook doordat ING veel evenementen en sportploegen sponsort. Een bank als ING biedt de particuliere klant uiteraard een breed palet van financiële diensten. Eén van deze diensten is het uitgebreide verzekeringspakket van ING. Alle particuliere schadeverzekeringen kun je hier afsluiten en een aansprakelijkheidsverzekering ontbreekt dan ook niet in het assortiment. De standaarddekking van deze verzekering biedt wereldwijde dekking. Er is één maximaal verzekerd bedrag per gebeurtenis, waarbij schade veroorzaakt door huisdieren is meeverzekerd. Een bank dient bij wet altijd het klantbelang, lees: jouw belang, centraal te stellen en daarom is deze verzekering geheel aan te passen aan jouw wensen en situatie. Het maakt dan ook niet uit of je nu alleen –of samenwonend bent of juist in gezinsverband samenwonend bent. De ING is een bank die met zijn tijd meegaat en daarom is deze verzekering in een paar stappen gemakkelijk online af te sluiten. Uiteraard kan dit ook met hulp van een medewerker op kantoor of via de telefoon.