United Insurance VERZEKERING

United Insurance Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een United Insurance review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of United Insurance de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

United Insurance geeft je betrouwbare verzekeringen die je binnen mum van tijd kunt regelen. Hun website is kort en bondig. Je kunt nagaan wat ze allemaal aanbieden en snel je premie daarna berekenen. Je kunt rekenen op een goede dekking en een scherpe premie.

 

 

United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering

United Insurance is een merk van Klap Direct. Dit is een volledig onafhankelijke assurantiemakelaar dat al meer dan 150 jaar verzekeringen aanbiedt. United Insurance koopt als het ware verzekeringen in bij gerenommeerde grote verzekeringsmaatschappijen. Doordat zij deze groot inkopen weten zij een scherpe prijs te bemachtigen. Deze scherpe prijs weten zij ook in de premies aan hun klanten voor te leggen. Het scala aan verzekeringsproducten is erg groot. Een aansprakelijkheidsverzekering mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Deze verzekering, die beter bekend staat als de AVP, heeft een maximaal verzekerde som van €1.250.000,-. Standaard biedt deze verzekering wereldwijde dekking en voor elke samenlevingsvorm is deze verzekering af te sluiten. Hiermee wordt bedoeld: alleenwonend, samenwonend of in gezinsverband samenwonend. In het geval van schade wordt je achteraf niet geconfronteerd met onaangename verrassingen, omdat je geen eigen risico hebt. Verder kent deze verzekering van United Insurance een zogenaamde bruikleendekking en vriendendekking. Ook schade die veroorzaakt is door huisdieren is onderdeel van de standaarddekking. Je sluit deze verzekering eenvoudig en snel online af en is dusdanig samen te stellen dat deze altijd aansluit bij jouw persoonlijke wensen en situatie.