NowGo VERZEKERING

NowGo Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een NowGo review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of NowGo de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

NowGo is een bedrijf die de klant op diverse financiele gebieden tot dienst wilt zijn. Of het nou om verzekeringen of bankzaken gaat. Dit doesn ze door je een goede producten aan te bieden en je ook nog te voorzien van de nodige informatie. Als het om verzekeringen gaat, dan zien we dat ze verschillende verzekeringen aanbieden die jou in staat stellen je gezin en jezelf de dekking te geven die je nodig hebt.

 

 

NowGo Aansprakelijkheidsverzekering

Ooit eens per ongeluk een vaas thuis bij iemand laten vallen of een geleend stuk gereedschap stuk hebben gemaakt? De kans is groot dat je alles hebt moeten vergoeden uit jouw eigen zak. Het hoeft echter nooit zo ver te komen wanneer je naar Nowgo was gestapt om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo een verzekering is speciaal om gevallen van schade die niet met opzet zijn verricht te laten vergoeden door de verzekeraar. Ook letsel aan derden valt onder de verzekering waarbij er eventueel ook een beroep gedaan mag worden op rechtsbijstand.

Het zijn allemaal wel kosten die aardig aan kunnen tikken
Neem nu de kosten voor het in handen nemen van een goede advocaat of gewoon wat juridisch advies opvragen. De gehanteerde tarieven liggen allemaal vele malen hoger dan de premie die er betaald zal moeten worden voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook in elk ander geval van schade komt Nowgo in en bedraagt de dekking tot € 1.250.000 per gebeurtenis.Indien je spullen hebt geleend om bijvoorbeeld een klus te klaren, kan in het geval van schade tot een bedrag van € 5.000 de schade vergoed worden. Uiteraard geldt deze regeling niet voor gehuurde spullen. Het wordt nog beter als erbij gemeld wordt dat ook bij het uitvoeren van een vriendendienst of zelfs bij het logeren schade vergoed zal worden. Een ruime dekking dus die gecomplementeerd wordt door het feit dat ook kinderen die uit studeren zijn gewoon doorverzekerd blijven.

NowGo WA-verzekering

Bij Nowgo is jouw trouw huisdier ook meeverzekerd. Schade veroorzaakt door huisdieren dient niet onderschat te worden en is het goed om te weten dat Nowgo ook daar aan gedacht heeft. Alles wordt keurig vergoed en zijn er net als bij elke andere verzekering wel restricties verbonden. Zo zal er geen schade vergoed worden wanneer er sprake is van opzet of een situatie waarin er betaald werk werd verricht. Het voordeel van een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij Nowgo is dat er geen eigen risico betaald hoeft te worden. Je bent trouwens overal ter wereld verzekerd en is Nowgo daarom een goede partner voor zij die vaak op reis gaan. De tarieven zijn concurrerend te noemen en zorgen ervoor dat het voor een ieder mogelijk zal zijn om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Neem dus contact op met Nowgo of bekijk de website even en is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering er snel geregeld.