Allianz VERZEKERING

Allianz Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Allianz review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Allianz de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Ga je vaak op reis? Dan zijn de verzekeringen van Allianz misschien wel wat voor jou. Bij hun kun je verzekeringen afsluiten zoals Globetrotter verzekeringen, Doorlopende verzekeringen en Fietsverzekeringen. Je bent bij hun ook terecht voor Reistips en een Reisarts wanneer het nodig mocht zijn. Ze zijn dag en nacht bereikbaar, dus je kunt met een gerust hart op reis gaan en rekenen op hun snelle service.

 

 

Allianz Nederland Standaard

Allianz is één van de grootste verzekeraars ter wereld. Dit kunnen zij uiteraard alleen zijn en blijven als zij goede producten en dito service bieden. Allianz staat erom bekend dat zij altijd jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt nemen. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar Allianz tilt dit naar een hoger level. Zo is de aansprakelijkheidsverzekering van Allianz alleen af te sluiten via een tussenpersoon. Allianz heeft door heel Nederland een netwerk van tussenpersonen, waardoor er ook altijd eentje bij jou in de buurt is te vinden. Persoonlijk contact is dan ook verzekerd. Deze verzekering is zowel voor éénpersoonshuishoudens als voor meerpersoonshuishoudens af te sluiten. Uitwonende nog studerende kinderen zijn standaard meeverzekerd. Logés zijn standaard meeverzekerd, mits ze elders geen vergelijkbare verzekering hebben afgesloten. In het geval van gezinsuitbreiding behoeft de verzekering niet te worden aangepast, want kinderen zijn standaard meeverzekerd (gezinsdekking). Huisdieren zijn standaard meeverzekerd, je hoeft hier geen aanvullende modules voor af te sluiten. Er is geen verplicht eigen risico en je hebt de keuze uit twee maximaal verzekerde bedragen. Een vrijwillig eigen risico brengt uiteraard een lagere premie met zich mee.