ANWB VERZEKERING

ANWB Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een ANWB review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of ANWB de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

ANWB is de perfecte website waar je kunt gaan om informatie te krijgen over auto’s en alles wat ertoe behoren, maar het is ook een goede plek om diverse verzekeringen af te sluiten. En het gaat niet alleen om voetuigenverzekeringen zoals autoverzekering en motorverzekering. Je bent daar ook terecht voor het afsluiten van een Inboedelverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Opstalverzekering en Ongevallenverzekering.

 

 

ANWB Aansprakelijkheidsverzekering

De ANWB bestaat al sinds 1883 is gerust een autoriteit in Nederland te noemen. Waar het in beginsel een echte wielrijdersbond was, is het nu een bond voor iedereen. De officiële naam is dan ook Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB. De letters ANWB staan eigenlijk nergens meer voor, maar zijn dusdanig bekend bij iedereen dat de bond nog steeds zo genoemd wordt in de volksmond. De ANWB is verankerd in de maatschappij en biedt tal van diensten aan, waaronder ook verzekeringen. Eén van de verzekeringen die je bij de ANWB kunt sluiten is een aansprakelijkheidsverzekering. Niet langer een verplichte verzekering, maar wel eentje die eigenlijk onmisbaar is. Deze verzekering biedt wereldwijde dekking en is af te sluiten tegen een maximaal verzekerd bedrag van €2.500.000,- per gebeurtenis. Huisdieren zijn standaard meeverzekerd. Je kunt profiteren van verschillende kortingen, waardoor deze verzekering heel voordelig voor jou kan uitpakken. Je kunt deze verzekering snel en eenvoudig online afsluiten. Wanneer je het toch prettiger vindt om persoonlijk contact te hebben met een medewerker kun je er ook voor kiezen om de ANWB aansprakelijkheidsverzekering telefonisch of in één van de ANWB-winkels af te sluiten.