Ditzo VERZEKERING

Ditzo Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Ditzo review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Ditzo de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Je verzekering zo goed zelf mogelijk kunnen regelen is iets dat elk persoon graag zou willen. Bij Ditza Verzekeringen hebben ze dat allang door en daarom geven ze hun klanten deze vrijheid. Tevens weten ze dat klantenservice een belangrijk onderdeel van hun werk is en men kan zien dat ze dit serieus nemen, aangezien ze 3 maal op rij tot meest klantvriendelijke verzekeraar benoemd zijn. Bij Ditzo weet je precies waar je aan toe bent.

 

 

Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

Als je iemand bent die financiële zaken graag online regelt, dan is Ditzo voor jou een potentiele partner. Deze online verzekeraar geeft geen advies, dus je bent geheel zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Wanneer we praten over het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering dan is dit snel en eenvoudig te regelen via de website van Ditzo. Zoals gezegd krijg je geen advies. De stappen die je doorloopt zijn echter zo opgebouwd, zodat je deze verzekering altijd geheel passend bij jouw persoonlijke situatie weet af te sluiten. Of je nu alleen bent of in gezinsverband samenwoont. Of je nu huisdieren hebt of juist niet, enzovoort. Bij Dito regel je jouw verzekeringen snel en eenvoudig online. In het geval van schade, dan kun je Ditzo 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Groot voordeel is dat je direct weet of je voor deze verzekering bent geaccepteerd. Ditzo doet niet aan “voorlopige dekking”, dus je bent direct verzekerd. Ditzo is een onderdeel van het grote ASR Nederland. Met zo’n groot moederbedrijf achter zich weet je gewoon dat het allemaal dik in orde is. Regel alles online en profiteer zo van een wel heel scherpe premie.

Ditzo WA-verzekering

Ditzo is de online verzekeraar van het ASR concern. Gericht op de doelgroep die zijn verzekeringen graag zelf online regelt biedt Ditzo een breed pakket van verzekeringsdiensten –en oplossingen aan. Uiteraard horen autoverzekeringen bij dit brede pakket van verzekeringsproducten. De meest eenvoudige autoverzekering die Ditzo aanbiedt is de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Wanneer je auto rijdt dan is dit de meest minimale verzekering die je nodig hebt, eenvoudigweg omdat deze verzekering verplicht is gesteld door onze wetgever, de overheid. Vaak wordt deze verzekering afgesloten voor auto’s die 10 jaar of ouder zijn. De dekking beperkt zich tot louter en alleen de schade aan anderen, mits veroorzaakt met de auto. De WA-verzekering van Ditzo dekt ook de schade die is veroorzaakt door afvallende lading. De schade die gedekt is, is letselschade en de schade aan de spullen van anderen. In het geval je deze verzekering te beperkt vindt qua dekking, dan kun je deze upgraden naar een WA+ of Allrisk dekking. Je kunt er ook voor kiezen om de WA-verzekering uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen. Rechtsbijstand Motorrijtuigen en een Schade Inzittenden verzekering zijn hier goede voorbeelden van. Afsluiten van deze verzekering doe je online in slechts een aantal eenvoudige stappen.