BLG Wonen VERZEKERING

BLG Wonen Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een BLG Wonen review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of BLG Wonen de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Bij BLG Wonen kunnen ze je helpen met beleggen, sparen en ook verzekeringen afsluiten. Jij hoeft de zaken niet zelf te rekenen. Je kiest een onafhankelijke adviseur uit en die kan je de nodige informatie en uitleg geven die je nodig hebt. Ze zullen je ook te hulp schieten wanneer je een nieuwe huis gaat kopen of je huis gaat verbouwen.

 

 

BLG Wonen Aansprakelijkheidsverzekering

BLG Wonen vindt zijn oorsprong in het Limburgse land. Vandaag de dag is BLG wonen een onderdeel van het landelijk opererende SNS concern. Het assortiment dat BLG Wonen te bieden heeft bestaat onder andere uit spaarrekeningen, hypotheken, pensioenoplossingen en verzekeringen. Eén van de schadeverzekeringen die je bij BLG Wonen kunt afsluiten is de aansprakelijkheidsverzekering, in de volksmond ook wel AVP genoemd. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de gevolgen hiervan kunnen financieel ingrijpend zijn. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van schade waarvoor jij wettelijk aansprakelijk bent. Er is een vast maximaal verzekerd bedrag van €2.500.000,- per gebeurtenis. Deze verzekering is af te sluiten als je alleenwonend bent, maar natuurlijk ook als je in gezinsverband samenwoont. Jouw huisdier(en) valt ook onder de standaarddekking. Een aantal andere zaken zijn tot bepaalde bedragen standaard meeverzekerd. Wanneer je bijvoorbeeld schade veroorzaakt tijdens het klussen bij vrienden dan is dit tot bepaald bedrag meeverzekerd (vriendendienst). De standaarddekking van deze verzekering is uit te breiden met een extra module, de zogenaamde verhaalsbijstand. Deze biedt juridische hulp bij het verhalen van letselschade. Je sluit deze verzekering uitsluitend via een assurantietussenpersoon die uiteraard jouw persoonlijke situatie centraal staat.