Bruns ten Brink VERZEKERING

Bruns ten Brink Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Bruns ten Brink review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Bruns ten Brink de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Brusns Ten Brink maakt sinds 2010 deel uit van SAA verzekeringen. Dit geeft hen de mogelijkheid om je verzekeringen aan te bieden die een betere dekking geven tegen een scherpe prijs. In sommige gevallen, zoals arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkeloosheid hoeft er zelfs geen premie betaalt te worden. Je ziet dus dat dit best een uniek aspect van ze is.

 

 

Bruns ten Brink Aansprakelijkheidsverzekering

Bruns ten Brink opereert onder de vlag van moederbedrijf SAA verzekeringen. SAA staat voor Samenwerkende Assurantie Adviseurs en is opgericht in 1982. Het werkt uitsluitend en alleen, de naam zegt het eigenlijk al, met assurantietussenpersonen. Dit door heel Nederland, zodat je, in welke plaats je ook woonachtig bent, altijd een verzekering bij SAA kunt sluiten. Bruns ten Brink is dan ook het label waaronder SAA haar verzekeringen aanbiedt. Onderdeel van dit verzekeringsaanbod is de aansprakelijkheidsverzekering. Aangezien SAA treedt op als gevolmachtigde van een flink aantal bekende grote verzekeraars. Hierdoor is het vanaf deze plek niet aan te geven bij welke maatschappij deze verzekering zal worden ondergebracht. De basisdekking van deze verzekering is in elk geval dik in orde. Er is geen eigen risico en je hebt de keus uit verschillende maximaal verzekerde bedragen per gebeurtenis. Doordat je deze verzekering alleen kunt afsluiten via een tussenpersoon ben je ervan verzekerd dat het advies altijd aansluit en passend is bij jouw persoonlijke situatie. Deze verzekering is zowel voor jezelf als voor jouw gezin af te sluiten, waarbij huisdieren standaard zijn meeverzekerd.