Turien & Co. VERZEKERING

Turien & Co. Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Turien & Co. review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Turien & Co. de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Net als de meeste verzekeringsmaatschappijen heeft ook Turen & Co. een uniek eigenschap. Naast ongevallen-, reis- en autoverzekering zijn er ook nog speciale verzekeringen voor klassieke auto’s en bestel auto’s. De andere verzekeringen maken deel uit van hun Premium verzekeringen die je meer dekkingsmogelijkheden geeft. Zo zorg je ervoor dat je kostbaarheden die extra dekking krijgen. Misschien heb je een 2e huis of een vakantiewoning. Turien & Co. Premium is de plek waar je moet wezen.

 

 

Turien & Co Aansprakelijkheidsverzekering

Turien & Co Assuradeuren is een verzekeringsbedrijf dat uitgaat van persoonlijk contact en advies. Het maakt hierbij gebruik van een landelijk netwerk van assurantietussenpersonen. Op deze manier is er altijd een adviseur bij jou in de buurt te vinden die jou de financiële diensten van Turien & Co kan aanbieden. Turien & Co werkt op basis van volmachten. Dit betekent dat zij onder de volmacht van een aantal grote verzekeraars werken en zij bemiddelen en adviseren in producten en diensten van deze verzekeraars. Als particulier kun je bij Turien & Co onder andere terecht voor alle particuliere schadeverzekeringen, waaronder de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is, zoals gezegd, dan ook niet online af te sluiten. Wel krijg je altijd persoonlijk advies van een adviseur, zodat je weet dat de verzekering altijd aansluit op jouw persoonlijke situatie. De dekking van de AVP van Turien & Co is dik in orde. Je kunt uit maar liefst drie maximaal verzekerde bedragen kiezen. Je krijgt 10% korting op de premie in het geval je huiseigenaar bent. Elke vorm van (samen)wonen is te verzekeren, waarbij huisdieren zijn meeverzekerd. Deze verzekering is zeer compleet te noemen en biedt standaard wereldwijde dekking.