Klaverblad VERZEKERING

Klaverblad Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Klaverblad review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Klaverblad de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Klaverblad verzekeringen bestaat al sinds 1850 en je kunt erop rekenen dat ze wat geleerd hebben door de jaren heen. Ze zijn niet bepaald de grootste verzekeraars in het land, maar ze zijn zelfstandig, hun verzekeringen geven de gewenste dekkingen en hun service is zo slecht nog niet.

 

 

Klaverblad Standaard

Klaverblad Verzekeringen is een maatschappij die zich graag profileert als de verzekeringsmaatschappij zonder poespas. Het motto van Klaverblad Verzekeringen is dan ook: Gewoon goede verzekeringen. Dit geldt uiteraard dan ook voor de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad. Gewoon een goede verzekering waarbij het duidelijk is wat wel en wat juist niet verzekerd is. Dat wij Nederlanders dit weten te waarderen wordt gestaafd door de Consumentenbond die deze verzekering het predicaat “als beste getest” heeft gegeven. Je hebt de keuze uit twee maximaal verzekerde bedragen per gebeurtenis. Deze keuzevrijheid gaat verder, want je kunt zelf bepalen of je deze verzekering alleen voor jezelf of juist voor het hele gezin afsluit. Wat erg prettig te noemen is, is dat rechtshulp bij een onterechte schadeclaim standaard is meeverzekerd. Je hebt standaard geen eigen risico. Je kunt er wel voor kiezen om een eigen risico te nemen, waardoor de premie lager uitvalt. In het geval je uitwonende studerende kinderen hebt, dan vallen zij gewoon nog onder de dekking. Het is mogelijk om deze AVP online af te sluiten, maar ook is dit mogelijk via persoonlijk contact. Er is altijd een adviseur in de buurt om jou hierbij te helpen.