Generali VERZEKERING

Generali Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Generali review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Generali de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Generali Nederland N.V. bestaat in feite niet meer. Het maakt sinds 6 februari deel uit van a.s.r. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Als je dus een verzekering wilt afsluiten, neem je dan contact op met asr.nl. Er zijn tal van verzekeringen die bij hun afgesloten kan worden. Behalve Aansprakelijkheidsverzekering kun je ook nog inboedel, auto, reis, ongevallen, inkomens, overlijdens en nog tal van andere verzekeringen afsluiten.

 

 

Generali Aansprakelijkheidsverzekering

Bij Generali snappen ze dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Zo kan het voorkomen dat je zoontje tijdens het voetballen een raam van je buurman in duizend stukjes schopt of dat je zelf op een verjaardag een glas rode wijn om stoot die vervolgens op het witte tapijt terecht komt. Met de Generali aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade die je per ongelijk bij anderen aanricht. Een schade declareren? Generali heeft gemiddeld slechts één dag nodig om de schade af te handelen. Meet weten? Neem een kijkje op de website van Generali en lees meer over de polisvoorwaarden van deze aansprakelijkheidsverzekering.

Generali Autoverzekering

In Nederland ontkom je er niet aan om een autoverzekering af te sluiten. Deze verzekering is namelijk verplicht zodra je een auto wilt besturen. Zoals we allemaal weten kunnen de kosten bij auto- of letselschade hoog oplopen. De gemiddelde Nederlander kan dit financiële risico niet dragen en daarom ben je in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Via Generali heb je de mogelijkheid om een Generali autoverzekering af te sluiten. Neem een kijkje op de website van Generali en lees meer over de autoverzekeringen WA, WA Plus en Allrisk. Hier kun je tevens meer informatie lezen over de dekkingen, polisvoorwaarden en de hoogte van het eigen risico.

Generali Autoverzekering Direct 3 jaar

Ben je op zoek naar een autoverzekering die aan jouw behoeften voldoet? Bij verzekeraar Generali is het mogelijk om een Generali autoverzekering direct 3 jaar af te sluiten. Via de website van Generali kun je het aanbod bekijken en een keuze maken uit een WA autoverzekering, WA Plus autoverzekering of een allrisk autoverzekering. Bij elke autoverzekering gelden andere polisvoorwaarden, dekkingen en daarnaast kan de hoogte van het eigen risico verschillen. Het kan verstandig zijn om deze informatie goed door te lezen voordat je een autoverzekering af sluit. Meer weten? Check de website van Generali, ontdek welke autoverzekering het beste bij jou past en bereken de maandelijkse premie.

Generali Inboedelverzekering

Met de Generali inboedelverzekering is jouw inboedel verzekerd tegen alle schades die zijn ontstaan zonder dat je er zelf iets aan kon doen. Dit betekent dat je over het algemeen verzekerd bent wanneer er schade ontstaat door o.a. brand, water, blikseminslag, ontploffing of inbraak. Met inboedel worden alle verplaatsbare spullen in huis bedoelt zoals bijvoorbeeld de bank, de televisie en de gordijnen. Via de website van Generali kun je meer informatie lezen over deze inboedelverzekering, de polisvoorwaarden en de hoogte van eigen risico. Het kan verstandig zijn om deze informatie goed door te lezen, voordat je een keuze maakt.

Generali Autoverzekering 3 jaar nieuwwaarde

Zoals je weet ben je in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten, mocht je een auto willen besturen. Autoverzekeringen zijn er in allerlei soorten en maten. Met de Generali autoverzekering 3 jaar nieuwwaarde beschik je over een uitgebreide autoverzekering waarbij je verzekerd bent tegen schade aan anderen, diefstal en inbraak, brand, storm en natuurschade, ruitschade, schade voor vandalisme en schade aan je auto door eigen schuld. Deze complete autoverzekering van Generali is bedoelt voor mensen die hun auto goed verzekerd willen hebben en het liefst elk risico uit willen sluiten. Neem een kijkje op de website van Generali en krijg meer informatie over de polisvoorwaarden, de maandelijkse premie en de hoogte van het eigen risico.

Generali Woonhuisverzekering

De Generali woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, biedt dekking op het moment dat schade aan jouw woning veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld brand, wind, inbraak, neerslag of ontploffing. De financiële gevolgen van deze schades kunnen ontzettend hoog zijn, waardoor het verstandig kan zijn om een woonhuisverzekering af te sluiten. Bij een opstalverzekering (niet te verwarren met een inboedelverzekering) worden alle spullen verzekerd die aan het huis vastzitten, zoals een schutting, de schuur of bijvoorbeeld de zonwering. Breng een bezoek aan de website van Generali en kom meer te weten over de verzekeraar in het algemeen, de Generali woonhuisverzekering en de polisvoorwaarden hiervan.

Generali Autoverzekering Direct

Een Generali Autoverzekering Direct afsluiten? Dat is geen probleem. Via de website van Generali kun je het aanbod van autoverzekeringen bekijken. In Nederland ben je verplicht om een WA autoverzekering af te sluiten wanneer je van plan bent om met de auto deel te nemen aan het verkeer. Naast de WA Autoverzekering kun je bij Generali ook terecht voor uitgebreidere autoverzekeringen, zoals de WA Plus en de allrisk autoverzekering. Meer weten? Breng een bezoek aan de website van Generali, bekijk het aanbod en ontdek welke Generali autoverzekering het beste bij jou past. Als je het ons vraagt is het altijd verstandig om de kleine lettertjes door te lezen, voordat je een Generali autoverzekering direct afsluit.