Delta Lloyd VERZEKERING

Delta Lloyd Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Delta Lloyd review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Delta Lloyd de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Delta Lloyd kan je op diverse financiele vlakken tot dienst zijn. Of je nou een verzekering wilt afsluiten of informatie en hulp nodig hebt bij sparen, hypotheken en beleggen. Als het om verzekeringen gaat, ben je bij het terecht voor zorg-, schade- en overlijdensrisicoverzekeringen. Ze gaan samen werken met Nationale-Nederlanden en op de website ga je meer kunnen lezen over hoe Delta Lloyd verder te werk zal gaan.

 

 

Delta Lloyd Standaard

Natuurlijk ontbreekt bij een grote maatschappij als Delta Lloyd het verzekeringsaanbod niet in het productassortiment. Je bent immers een allround financiële dienstverlener en daar hoort dit onderdeel als vanzelfsprekend bij. Als particulier kun je hier alle schadeverzekeringen onderbrengen. Eén van deze schadeverzekering is de aansprakelijkheidsverzekering. In de volksmond wordt deze ook wel de AVP genoemd. De AVP is een verzekering waar je eigenlijk niet buiten kunt. Wanneer er schade is veroorzaakt waarvoor jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dat financieel gezien grote gevolgen hebben voor je. Deze verzekering dekt dit risico. Bij Delta Lloyd kun je kiezen uit een tweetal maximaal verzekerde bedragen per gebeurtenis. Deze verzekering omvat standaard een ruime dekking en is zowel individueel (alleenwonend) als in gezinsverband af te sluiten. Huisdieren vallen onder de dekking, zodat schades die zij veroorzaken (zie voorwaarden verzekering) ook gedekt zijn. De premie is scherp en concurrerend. Het is mogelijk om de verzekering online af te sluiten. In het geval je toch eerst liever persoonlijk contact hebt, dan is telefonisch sluiten geen probleem. De schadeafhandeling is snel en efficiënt, waarbij je niet zelf eerst een bedrag voor hoeft te schieten.