Unigarant VERZEKERING

Unigarant Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Unigarant review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Unigarant de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Unigarant is een verzekeringsmaatschappij die verschillende soorten verzekeringen verkoopt waaronder Aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering en reiverzekering, maar ze staan vooral bekend om hun fietsen en bromfietsen verzekeringen. Je zou ook wel kunnen zeggen dat ze de marktleider zijn ervan. Ze zijn een onderdeel van de ANWB en verkopen daarom ook verzekeringen namens hen. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om hun klanten helemaal tevreden te stellen.

 

 

Unigarant Aansprakelijkheidsverzekering

Unigarant Verzekeringen heeft de particuliere klant een compleet pakket aan schadeverzekeringen te bieden. Of het nu gaat om woonverzekeringen, reisverzekeringen of watersportverzekeringen, Unigarant heeft het in het assortiment. Een verzekering die zo belangrijk is als de aansprakelijkheidsverzekering ontbreekt uiteraard niet in het productenpalet van deze verzekeraar. Deze verzekering is bij Unigarant zeer compleet af te sluiten en kent één maximaal verzekerd bedrag per gebeurtenis. Wereldwijde dekking is vanzelfsprekend, net zoals dat je de verzekering geheel passend bij jouw persoonlijke situatie kunt afsluiten. Dit afsluiten doe je eenvoudig online, maar wanneer je toch liever advies krijgt, dan kun je contact opnemen met een adviseur bij jou in de buurt. Regelmatig profiteer je van korting(en) als je besluit deze verzekering direct online af te sluiten. Deze verzekering dekt zowel schade aan personen als schade aan bezittingen. Ook schade veroorzaakt door huisdieren valt standaard onder de dekking. Als je kinderen hebt die uitwonend zijn en nog studeren, dan vallen ook zij nog onder de dekking van deze verzekering. Unigarant is een volle dochter is van de ANWB.