Avéro Achmea VERZEKERING

Avéro Achmea Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Avéro Achmea review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Avéro Achmea de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Avéro Achmea wil met zekerheid de klant helemaal tot dienst zijn als het gaat om het sluiten van verzekeringen. Daarom maken ze gebruik van adviseurs die je de nodige informatie kan geven over alle verzekeringen. Zo kun je probleemloos nagaan welk verzekering bij jou past, want ze hebben tal van mogelijkheden. Dat geeft al aan hoe goed hun service is.

 

 

Avéro Achmea Standaard

Avéro Achmea is alweer zo’n grote speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Met een breed productenpalet bedient Avéro Achmea de particuliere klanten. Een sterk onderdeel uit het assortiment is het schadeverzekeringspakket dat Avéro Achmea aanbiedt. De aansprakelijkheidsverzekering is slechts een greep uit dit pakket, maar wel een heel belangrijke. Avéro begrijpt dit en daarom biedt deze verzekering een zeer ruime dekking. Naast de éénpersoonshuishoudens is deze verzekering ook te sluiten voor meerpersoonshuishoudens. De standaarddekking is maar liefst €2.500.000,- per gebeurtenis. Huisdieren zijn als vanzelfsprekend meeverzekerd en ook is het mogelijk om kleinvee (5 tot 20 stuks) tegen geringe meerpremie mee te verzekeren. Sport en spelrisico zijn standaard tot een bepaald bedrag verzekerd. Wanneer je studerende uitwonende kinderen hebt, dan zij ook zij meeverzekerd op deze verzekering. Verder is de aansprakelijkheid als eigenaar van de woning standaard meeverzekerd en biedt deze aansprakelijkheid wereldwijde dekking. In het geval van schade dan kun je dit 24/7 zowel digitaal als telefonisch melden. Avéro Achmea neemt jouw belang en jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt, waardoor je er van op aan kunt dat je op een juiste manier verzekerd bent.