EAG Assuradeuren VERZEKERING

EAG Assuradeuren Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een EAG Assuradeuren review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of EAG Assuradeuren de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

EAG Assuradeuren (Eindhovense Assuradeuren Groep) is een volmachtbedrijf die verbonden is met BAE-GROEP en die schadeverzekeringen aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Ze bieden assurantieadviseurs aan om je overweg te helpen met het sluiten van verzekeringen. Ze bestaan net lang, maar gaan met hun tijd mee en zullen in de toekomst nieuwe en innovatieve producten implementeren.

 

 

EAG Assuradeuren Avp Profielpolis

EAG staat voor Eindhovense Assuradeuren Groep. Denk nu niet direct dat je hier alleen maar verzekeringen onder kunt brengen wanneer je in Eindhoven of nabije omgeving woont. Niets is namelijk minder waar. EAG heeft een groot netwerk van assurantietussenpersonen door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een tussenpersoon bij jou in de buurt die jou persoonlijk kan adviseren over verzekeringen van EAG. EAG werkt op basis van volmachten van grote verzekeringsmaatschappijen. Ook hebben zij zelf een aantal verzekeringsproducten ontwikkeld, waarvan de Profielpolis een goed voorbeeld is. Een onderdeel van deze Profielpolis is de aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd. Deze verzekering kun je niet direct online sluiten. Je kunt dit als nadeel ervaren, maar is tevens ook een groot voordeel. Doordat EAG met tussenpersonen werkt krijg je namelijk altijd persoonlijk advies. Daarmee wil EAG dan ook jouw partner zijn in verzekeringszaken. Iets waar jij misschien liever niet mee bezig bent. De AVP kent een standaard maximaal verzekerd bedrag per gebeurtenis en kent geen verplicht eigen risico. Je profiteert van wereldwijde dekking en je sluit deze verzekering zowel als alleenwonende als in gezinsverband samenwonende voor jouw hele gezin. Schade veroorzaakt door huisdieren is meeverzekerd.