Polis Direct VERZEKERING

Polis Direct Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Polis Direct review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Polis Direct de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Om een goedkope Autoverzekeringen te kunnen afsluiten ben je terecht bij Polis Direct. Bij hen weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen verborgen kosten waar ze je mee kunnen pakken. Alle informatie is op hun website te lezen en je kunt je verzekering opzeggen wanneer je maar wilt. Behalve je Autoverzekering ben je ook bij het terehct voor het verzekeren van je motor, fiets, inboedel, opstal en rechtsbijstand.

 

 

Polis Direct Aansprakelijkheidsverzekering

PolisDirect.nl is een verzekeringsmaatschappij die persoonlijke begeleiding en persoonlijk advies erg belangrijk vindt wanneer je verzekeringen af wilt sluiten. Het is dan ook niet mogelijk om een verzekering online bij deze maatschappij af te sluiten. Dit geldt dus ook in het geval je van plan bent om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Er blijven echter voldoende mogelijkheden over om met PolisDirect.nl in contact te treden. Dit kan door het bellen met de afdeling telefonische verkoop, maar ook kun je een mail sturen. Een laatste mogelijkheid is dat je aangeeft dat je door een medewerker van PolisDirect.nl teruggebeld wilt worden op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. De AVP van PolisDirect.nl is een heel complete verzekering die wereldwijde dekking biedt. Het is mogelijk om deze verzekering individueel af te sluiten, maar sluit je deze als je samenwonend bent of in gezinsverband samenwoont met kinderen. Daarnaast kun je van zogenaamde pakketkorting profiteren als je naast deze verzekering nog meer verzekeringen onder brengt bij PolisDirect.nl. De premie is concurrerend te noemen met daarbij een prijs-kwaliteit verhouding die meer dan prima is.