Cyberverzekering

Op zoek naar de beste of een goedkope cyberverzekering? Hier kun je cyberverzekeringen met elkaar vergelijken. 

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Cyberverzekering vergelijken

Yezzer

N
Onafhankelijke verzekeraar
N
Cyber-IT-specialisten meeverzekerd
N
Hacking van telefoons meeverzekerd
N
Dekking voor crisis management

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Sterke beveiliging
N
Expertise van IT-experts
N
Verwijderen van virussen vergoed
N
Opnieuw installeren van software dekking

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Cyberverzekering afsluiten

Je wilt een cyberverzekering afsluiten? De meeste bedrijven en ondernemers zijn goed verzekerd tegen materiële beschadigingen en aansprakelijkheidsschade. Maar zijn er ook voorzieningen getroffen tegen cybercrime? Het lijkt misschien een klein risico, maar het kan juist grote financiële gevolgen hebben. De cyberrisico’s kunnen zelfs het voortbestaan van je onderneming bedreigen. Een goede cyberverzekering afsluiten om de zogenaamde cyber risico’s te dekken wordt steeds belangrijker. Ook vanwege de nieuwe privacywet. Door deze wet kun je als onderneming aansprakelijk worden gesteld voor de schade die een ander heeft geleden door het toedoen van je bedrijf. Je kunt hier een cyberverzekering afsluiten. Zo kun je jezelf indekken tegen mogelijke risico’s.

Waarom een cyberverzekering afsluiten?

Tegenwoordig zou voor veel bedrijven een cyberverzekering eigenlijk één van de standaard verzekeringen moeten zijn. Ook al is het nog niet geheel duidelijk wat het cyberrisico in Nederland is. Dit komt doordat de bedrijven die flink schade hebben geleden door een cyberaanval dit niet  aan de grote klok willen hangen. Maar het cyberrisico moet niet onderschat worden. Vooral ook niet voor kleinere ondernemingen die een grote afhankelijkheid van het internet hebben. En zeker ook niet voor bedrijven die vertrouwelijke (persoonlijke) gegevens beheren. Het is daarom heel verstandig om een goede verzekering af te sluiten. Dan ben je tenminste ingedekt tegen mogelijke aansprakelijkheid of schade.

Je kunt hier de verschillende cyberverzekeringen met elkaar vergelijken en zo de goedkoopste cyberverzekering afsluiten. Het kan interessant voor je zijn om de verschillende verzekeringsopties te bekijken van de verschillende verzekeraars. Ook wanneer je al een cyberverzekering hebt, kan het interessant zijn om ook eens de aanbiedingen van andere verzekeraars te vergelijken.

Waarom een cyberverzekering?

Telkens vaker gebruiken bedrijven de digitale technologie om het werk effectiever en goedkoper te doen. Misschien jouw bedrijf ook wel. Maar heb je er wel eens over nagedacht wat er van je bedrijfsvoering overblijft wanneer jij je dure computersystemen niet meer kunt gebruiken? Gehackt worden is niet alleen een risico voor banken, telecombedrijven en internetproviders. Ook lopen bedrijven die maar gedeeltelijk afhankelijk zijn van digitale netwerken een risico. De aansprakelijkheid voor dataverlies of datalekkage wordt nu nog meer neergelegd bij de ondernemer. De data die van je onderneming gestolen wordt kan namelijk voor veel geld doorverkocht worden. Of er kan met de gestolen data identiteitsfraude worden gepleegd. De gedupeerden kunnen je onderneming dan aansprakelijk stellen voor de geleden schade. Het zal je dan ook niet vreemd zijn dat de financiële schade hoog op kan lopen.

Cyberverzekering vergelijken

Er zijn verschillende verzekeraars die een cyberverzekering aanbieden. Het is goed dat je als ondernemer bedenkt welke risico’s je als bedrijf loopt en welke dekking je het beste kunt afsluiten om jezelf in te dekken tegen deze risico’s. Een cyberverzekering dekt vele virtuele risico’s af. Met een dekking kun je voorkomen dat er bij een inbreuk of aanval je flinke klappen krijgt. Je kunt door een cyberverzekering de gevolgen aanzienlijk verkleinen. De premieberekening per cyberverzekering verschilt per verzekeraar. Daarom is het verstandig dat je eerst de verschillende cyberverzekeringen met elkaar gaat vergelijken om vervolgens een cyberverzekering af te sluiten.

Hier kun je verschillende cyberverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste en veiligste cyberverzekering afsluit.

Soorten dekking cyberverzekering

Met de cyberverzekering verzekert je de kosten van schade die ontstaat door cyberaanvallen. Ook dekt het de de kosten van hulp bij herstel. Wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor cyberschade aan een ander, dan ben je hier ook voor verzekerd. Ook kun je ervoor kiezen om aanvullende dekkingen te nemen, geheel afhankelijk en passend bij je situatie. In de meeste gevallen zijn de hulp en vergoeding van kosten bij een gegevensinbreuk verzekerd. Ook kun jij je verzekeren tegen eventuele boetes die worden opgelegd door een toezichthouder. Maar denk ook aan het verzekeren van een vergoeding van je brutowinst die je nu misloopt vanwege een cybercriminaliteit. En zo zijn er nog vele andere aanvullende verzekering die je bij een cyberverzekering kunt afsluiten.

Bespaar kosten door altijd je cyberverzekering te vergelijken

Wil je een cyberverzekering dekking gebruiken om het cyberrisico te verzekeren? Je kan de verschillende dekkingen vergelijken en online de verzekering afsluiten.

Wel is het goed om tijdens de vergelijking rekening te houden met waarvoor je jezelf wilt indekken. Zorg ervoor dat je een helder beeld krijgt van de dekking. Belangrijk is dat je van tevoren alle risico’s binnen jouw organisatie in kaart brengt. Zo voorkom je dat je zaken verzekert die je eigenlijk niet nodig hebt.

Het vergelijken van een cyberverzekering kan je niet alleen geld besparen, maar het loont vaak ook op het gebied van de dekking. Op deze pagina kun je de verschillende cyberverzekeringen vergelijken. Wij bieden hier enkel betrouwbare en goede verzekeraars aan. Je vindt hier altijd een geschikte en goedkope cyberverzekering

Veelgestelde vragen

Hoe bespaar ik op een cyberverzekering?

De premieberekening per cyberverzekering verschilt per verzekeraar. Daarom is het verstandig dat je eerst de verschillende cyberverzekeringen met elkaar gaat vergelijken om vervolgens een cyberverzekering af te sluiten.

 

Wat wordt gedekt door een cyberverzekering?

Met de cyberverzekering verzekert je de kosten van schade die ontstaat door cyberaanvallen. Ook dekt het de de kosten van hulp bij herstel. Wanneer je aansprakelijk wordt gesteld voor cyberschade aan een ander, dan ben je hier ook voor verzekerd. Ook kun je ervoor kiezen om aanvullende dekkingen te nemen, geheel afhankelijk en passend bij je situatie. In de meeste gevallen zijn de hulp en vergoeding van kosten bij een gegevensinbreuk verzekerd.

Cyberverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars