Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Meer weten over de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? 

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten vergelijking

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Tot 20 medewerkers mogelijk
N
Verzekering is niet verplicht

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Yezzer

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten

Tegen een relatief lage premie bent u verzekerd tegen schade die u of uw medewerkers aanrichten. De kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wegen nooit op tegen de kosten van zakelijke schades, deze kunnen namelijk behoorlijk hoog uitvallen. Er zijn voorbeelden van bedrijven die failliet zijn gegaan, omdat zij de kosten veroorzaakt door henzelf of de medewerkers niet kon betalen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering sluit u dit uit.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kost daarom maandelijks vaak ook niet zoveel. Het is daarom voor veel ondernemers en ZZP’ers een kleine kostenpost elke maand. Een schade kan namelijk oplopen tot een miljoen in sommige gevallen. Door maandelijks een kleine premie te betalen, ben je hier tegen verzekerd. Jaarlijks is dit slechts enkele honderden euro’s. De kosten wegen dus niet op tegen schade en de problemen dat het kan voorkomen. Er zijn minder verzekeraars dan particuliere aansprakelijkheidsverzekeraars, de meeste bedrijven bieden namelijk geen bedrijfsaansprakelijkheid aan maar alleen de particuliere. 

Het vinden van een geschikte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan behoorlijk lastig zijn. Het aanbod is namelijk reuze en op het internet kunt u niet altijd de informatie vinden waar u naar op zoek bent. De vergelijkingstool op onze website biedt een uitkomst. Met deze vergelijkingstool kunt u eenvoudig en gratis verschillende aanbieders vergelijken en kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken. 

Bij de zoekfunctie geeft u aan waar uw nieuwe bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan moet voldoen en binnen enkele seconden komt er een lijst met verzekeringen uitrollen. Maak snel gebruik van onze vergelijker en ontdek hoe laag de kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunnen uitvallen. Helaas kan je niet zoveel opties vergelijken met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als de particuliere. Wij hopen in de toekomst een groter aanbod te kunnen weergeven van betrouwbare verzekeraars in Nederland.

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars