Doorlopende reisverzekering

Ontdek de beste en goedkoopste doorlopende reisverzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Doorlopende reisverzekering vergelijken

N
Aantrekkelijke premie
N
Geen poliskosten
N
Hulp bij schade door een ongeluk
N
1 jaar na aankoop uw aanschafwaarde terug bij diefstal en total loss

Premie vanaf:

Bereken het

 

Inshared

N
Vervangend vervoer
N
Accessoires, inclusief helm, meeverzekerd
N
24/7 hulp bij nood of pech
N
Dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Unive

N
Goede verzekeraar
N
Aanvullende verzekering mogelijk
N
Univé pechhulp service
N
Mogelijkheid all risk te verzekeren

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

unive logo
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering waarmee je ten alle tijden verzekerd bent tijdens je reis of wanneer je je tijdelijk in het buitenland bevindt. Ga je bijvoorbeeld meerdere malen per jaar op vakantie en hou je er daar naast van om vaak een weekendje weg te gaan? Dan is het aan te raden een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Met een doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor alle onverwachte kosten die je tijdens een reis oploopt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vervangend vervoer, kwijt geraakte of gestolen bagage, medische kosten of voor een door bepaalde omstandigheden een noodgedwongen terugreis naar Nederland. Wij van aansprakelijkheidsverzekering.com vertellen je graag meer over het afsluiten van een doorlopende reisverzekering en de voordelen van de langlopende reisverzekering.

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Met een doorlopend reisverzekering ben je het gehele jaar voorzien van een verzekering voor onverwachte kosten waar jij tijdens je reis mee te maken kan krijgen. Moet je bijvoorbeeld gedwongen met spoed terug naar Nederland vanwege een overlijdensgeval binnen de familie? Dan worden de kosten van bijvoorbeeld het terugreis vliegticket gedekt door de reisverzekering doorlopend.

Veel reizigers kiezen er voor een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering samen af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering zijn niet alleen onverwachte kosten die tijdens de reis worden gemaakt gedekt, maar ook bijvoorbeeld kosten voor het onverwacht moeten annuleren of vroegtijdig terugkeren wordt dan gedekt. Let op: Dit is bij veel verzekeringsmaatschappijen afhankelijk van de aard van de annulering. Om op de hoogte te zijn van alle regelgevingen omtrent annuleringen, doe je er verstandig aan de polisvoorwaarden van de verschillende verzekeraars hiervan door te lezen.

Waarom doorlopende reisverzekering afsluiten?

Wanneer je vaak op vakantie bent of veel weekenden weg bent naar het buitenland doe je er verstandig aan een doorlopend reisverzekering af te sluiten. Naast dat deze verzekering zonder omkijken langdurig geldig is, is deze in verhouding ook voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Zeker wanneer je vaker dan 1 keer per jaar op vakantie gaat is dit het geval.

Naast dat het voordeliger is een doorlopende reisverzekering af te sluiten, is het tevens ook makkelijker. Dit omdat je maar eenmalig een verzekering afsluit die voor het hele jaar geldig is. Voor velen draagt dit bij aan een prettig gevoel van onbezorgd op vakantie gaan.

De goedkoopste doorlopende reisverzekering vinden

De goedkoopste doorlopende reisverzekering vinden, is afhankelijk van een aantal factoren die voor jou van toepassing zijn. Kies je bijvoorbeeld voor alleen Europese dekking? Dan zal de premie lager uitvallen dan wanneer je besluit voor een werelddekking te kiezen. Ook zal er verschil in de premie zijn wanneer je kiest voor een aanvullende doorlopende reisverzekering in plaats van alleen basisdekking.

Tot slot zal de hoogte van de premie van de doorlopende reisverzekering per reisverzekeraar verschillend zijn, alle verzekeraars hanteren namelijk een eigen vastgestelde premie. Om er zeker van te zijn dat jij de goedkoopste doorlopende reisverzekering afsluit doe je er verstandig aan om de verzekeringen te vergelijken. Bij ons is het mogelijk in één oogopslag te zien wat de goedkoopste reisverzekering voor jou is.

Wat is de beste doorlopende reisverzekering?

Wat de beste doorlopende reisverzekering is, is per persoon verschillend. Wat voor jou de beste doorlopende reisverzekering zal zijn, hoeft voor een ander niet te gelden. De beste doorlopende reisverzekering kan je vinden als je goed rekening houdt met een aantal zaken die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Beschik je bijvoorbeeld al over een zorgverzekering die medische kosten in het buitenland dekt? Dan is het misschien overbodig om speciaal daarvoor een aanvullende reisverzekering af te sluiten.

Ditzelfde geldt voor bijvoorbeeld pechhulp. Sommigen hebben dit al gedekt binnen hun goedkope autoverzekering, ook dan is het overbodig en zonde om hiervoor een aanvullende dekking binnen de reisverzekering af te sluiten.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde specifieke risico’s binnen de reis die jij gaat maken. Ga je bijvoorbeeld op een relaxte strand vakantie? Dan is er een lager risico op ongevallen dan tijdens een actieve wintersport vakantie. Wat de beste doorlopende reisverzekering dus is, is per persoon zeer verschillend.

Doorlopende reisverzekering vergelijken hier

Wij van aansprakelijkheidsverzekering.com vinden dat iedereen de verzekering op reis verdient. Om deze reden hebben wij het voor iedereen mogelijk gemaakt verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

In een aantal eenvoudige stappen vind jij, in een oogomslag, de doorlopende reisverzekering die het beste bij jou past. Ga onbezorgd genieten van je welverdiende vakantie, zonder enige zorg te maken om onvoorziene kosten. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze doorlopende reisverzekering vergelijken tool. Bekijk het zelf op onze website!

Reis verzekering doorlopend vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars